resim yok
20 Mayıs 2013 - 00:00

Yayın akışı değişikliği!

 

Show TV'nin yeni dizisi Her Şey Yolunda Merkez'in yayın günü değişti.

 

Dizinin yeni günü


Show TV'de beş hafta boyunca Salı akşamları yayınlanan dizinin yayın günü Cumartesi oldu.

Polis okulunda okuyan öğrencilerin maceralarını anlatan dizinin kadrosunda İpek Tuzcuoğlu, Aslıhan Güner, Berk Atan, Cem Avnayim, Bora Akkaş ve Hakan Bilgin gibi isimler bulunuyor.

 

Yeni bölüm ne zaman?

 

Her Şey Yolunda Merkez” yeni bölümüyle 25 Mayıs Cumartesi 20.00'da Show TV'de!

Emniyet teşkilatının temel direği olan polis memurlarının, polis okuluna seçildikleri günden, polis memuru olarak göreve başlayacakları güne kadar aldıkları eğitimleri, yaşadıkları sorunları, polislik mesleğinin gerçeklerini ve tabii ki aşklarını anlatan “Her Şey Yolunda Merkez”de geçen hafta neler olduğunu hatrlayalım.

İşte geçen haftanın kısa özeti:

Eğlence mekanında çıkan kavga, polis okulu öğrencilerimizin tahmin ettiklerinden büyük bir olaya dönüşür. Piknikteki Sami Yavuz ve Serap müdürleri tatsız bir sürpriz beklemektedir.

[reklam]

Sami Yavuz'un kızı kaçılır. Ancak kızı kaçıranlar kime çattıklarından haberleri yoktur. Sami ve Serap kaybolan kızı ormanda aramaya başlarlar.

Partide Efe Selim'in, ikinci sınıflardan Melek'i koruması ikisi arasında beklenmeyen bir yakınlaşmaya sebep olur. Melek, Efe'nin jestine karşılık vermek için ona sınav sorularını verir. Ancak birinci sınıflar bu soruların yeni bir tuzak olduğu konusunda hem fikirdir.

Vakıf müdür Yasemin'i okuldan attırma konusunda kararlıdır ve babası ile bu konuyu konuşmak üzere buluşur. Tetik Tekin’in dersinde ise elektrikli şok aletlerinin kullanımı ders konusudur.

 

 

DİZİNİN GEÇEN HAFTAKİ İZLENME ORANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin