Show TV'nin yeni dizi Kalp Atışı'nı tanıyalım

Yeni bir hastane dizisi olarak ekranlara gelecek olan Kalp Atışı dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Berfu Özlen
15 Mayıs 2017 - 14:59
Gündem

Kora yapımı Doctors isimli diziden uyarlanan yeni hastane temalı dizi Kalp Atışı çok yakında Show TV ekranlarında başlayacak. Peki merakla beklenen bu dizinin kadrosu ve konusu ne?

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV'nin yeni yaz dizisi Kalp Atışı'ndan yeni haberler geliyor. MF yapımın yapımcılığında ekranlara gelecek olan dizinin başrollerinde, Öykü Karayel ve Gökhan Alkan var. Çekimlerine Mayıs ayında başlanan dizinin oyuncu kadrosunda, Karayel ve Alkan dışında Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Rüçhan Çalışkur var. Dizinin yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan üstleniyor. 

Kalp Atışı dizisinin konusu nedir?

Show TV'nin dizi tanıtımında dizi, “Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül (Öykü Karayel)’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi… İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul'un en iyi hastanesinin çatısıdır." şeklinde belirtiliyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin