resim yok
08 Ocak 2012 - 00:00

 

MUCK dizisi Türkiye'de yeni bir kategori oluşturdu.
Ekranlarımızda türünün ilk örneği sayılacak yepyeni bir 'müzikli gençlik dizisi.' Hayli yabancısı olduğumuz bir anlatım dili var. İzleyicisinin büyük çoğunluğunun 20 yaş altı olduğunu tahmin ediyorum ki bu Türkiye gibi genç nüfuslu bir ülke için hayli kalabalıktır. Profesyonel bir işten çok sinema-televizyon öğrencilerinin hazırladığı amatör bir yapıma benziyor. Ama canlı, eğlenceli, kıpır kıpır ve şenlikli. İzleyen gençlerle konuştum, hemen hepsi Haluk Piyes'e bayılmış ama Azra Akın'ı soğuk, donuk bulmuşlar. MUCK'ı televizyon dizisi kıstasları ile eleştirmek bence doğru değil. Farklı bir kategoriye girdiğini düşünüyorum. Diziden çok televizyonlardaki müzik yarışmalarına benziyor. Aralara da küçük skeçler konmuş sanki.
 
Dizideki anlatıcının dilini, esprilerini çok zekice ve eğlendirici buldum. Çok bol kullanılan kafa sesleri bile insanı hiç rahatsız etmiyor. Yalnız bana mantıksız gelen bir şeyi söylemeden edemeyeceğim: Güzel Sanatlar Fakültesi , bir müzikal yarışmasında birinci olamadığı takdirde neden kapatılmak zorunda kalsın ki? Ben hiç böyle bir kapatılma nedeni duymadım. Duyan var mı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin