resim yok
27 Ağustos 2012 - 00:00

 

En çok izlenen kanal olmak için Kanal D’yle zirve mücadelesi veren Show TV bu sezona bir hayli iddialı başlıyor.
 
Acun Ilıcalı’nın Star TV’ye geçmesinin ardından, özellikle Ilıcalı’nın program yaptığı günler olan cumartesi, pazar ve pazartesi günleri performansı merak konusu olan Show TV’nin yeni sezon yayın akışı belli oldu. Geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı’nın programları dışında, cuma günleri “Adını Feriha Koydum” dizisiyle zirvede yer alan, Salı günleri de“Pis Yedili”yle zirve mücadelesi veren Show TV, sezona Türk sinemasının en çok izlenen filmi olan “Fetih 1453”ün devamı olan “Fatih” ve Oktay Kaynarca’lı dönem dizisi “Ustura Kemal” gibi yeni dizilerle başlayacak. Show TV’nin bu sezon en büyük kozlarından biri ise geçen yıl olduğu gibi “Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu” olacak. Vahide Gördüm ve Hazal Kaya’nın diziden ayrılmasına rağmen Çağatay Ulusoy’la yoluna devam eden dizinin adında da bir değişiklik yapıldı ve oyuncu kadrosu da Zeynep Çamcı ve Beril Kayar gibi isimlerle güçlendirildi.
 
İki Yeni Dönem Dizisi
 
Show TV’de bu yıl iki yeni dönem dizisi başlayacak. Bunlardan ilki Türk sinemasının rekortmen filmi “Fetih 1453”ün devamını anlatacak olan “Fatih”… İstanbul'un fethinden sonrasını konu alan "Fatih", henüz 21 yaşında İstanbul'u fethederek yeni bir çağ başlatan, sonrasında yeni fetihlerle Osmanlı Devleti'ni bir imparatorluğa dönüştüren Fatih Sultan Mehmed'in görkemli hayatını televizyon ekranına taşıyarak tarihe ışık tutacak. Çekimleri için 10 bin metrekarelik alana dekor inşa edilen "Fatih"te, tıpkı "Fetih 1453"te olduğu gibi, Hollywood filmlerinde de yer alan üç boyutlu grafik efektleri kullanılarak Fatih Sultan Mehmed dönemi tüm ihtişamıyla gösterilecek. “Fatih” Show TV’de pazartesi günleri yayınlanacak.
 
Show TV’nin yeni dizisi “Ustura Kemal” ise 4 Eylül Salı günü saat 20.00’da izleyiciye merhaba diyecek. Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi konusu, kostümleri, dekoru ile ekranın en iddialı yapımlarından biri olacak.
 
İşte Gün Gün Show TV dizileri
 
Pazartesi: Fatih 
Salı: Ustura Kemal 
Çarşamba: Pis Yedili 
Perşembe: Suskunlar 
Cuma: Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin