Showtime 2014 bahar prömiyer tarihlerini duyurdu!

Showtime, 2014 bahar prömiyer tarihlerini duyurdu!

resim yok
17 Ocak 2014 - 15:42
Magazin

Showtime'dan yeni başlangıç tarihleri!

 

Kaliteli dizileriyle adından söz ettiren kablolu kanal Showtime'ın 2014 baharında sezon açılışlarını yapacak ve ekran macerasına başlayacak dizilerinin başlangıç tarihleri duyuruldu.

Buna göre başlangıç tarihleri duyurulan diziler ve tarihleri şöyle sıralandı:

- Nurse Jackie: 13 Nisan

- Californication: 13 Nisan

- Penny Dreadful: 11 Mayıs

 

SON SEZON!

Tom Kapinos'un yaratıcısı olduğu ve David Duchovny'nin canlandırdığı Hank Moody karakterine odaklı bir dizi olan Californication'ın yedinci ve son sezonunu izleyeceğiz.

 

MACERA SÜRÜYOR!

New York City’de bir hastanenin acil servisinde çalışan ve hummalı işinin gerektirdikleri ile kendi kişisel dramaları arasında bir denge tutturmaya çalışan hemşire Jackie Peyton'un maceralarını ve yaşadıklarını ekranlara yansıtan Nurse Jackie'nin altıncı sezonunu izleyeceğiz.[reklam]

Dizide ödüllü aktris Edie Falco (Jackie Peyton) dışında Merritt Wever (Zoey Barkow), Paul Schulze (Eddie Walzer), Dominic Fumusa (Kevin Feyton), Anna Deavere Smith (Gloria Akalitus), Ruby Jerins (Grace Peyton), Peter Facinelli (Dr. Fitch Cooper), Stephen Wallem ve Betty Gilpin gibi oyuncular rol alıyor.

Morris Chestnut sezonun konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

 

YENİ BİR SOLUK!

Başrollerinde Eva Green, Josh Hartnett, Billie Piper ve Helen McCrory’nin bulunduğu ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak Penny Dreadful ise kanalın yeni dizileri arasında bulunuyor.

 

Özellikle korku-gerilim türünden hoşlananlara hitap edecek bir dizi olan Penny Dreadful'un ilk iki bölümünün yönetmenliğini ismini The Orphanage gibi çeşitli yapımlardan duyduğumuz J.A. Bayona yapacak.

 

 

CSI'IN YILDIZI TED DANSON'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin