Showtime komedisi Mating'in kadrosu şekilleniyor

Jim Belushi ve Taran Killam bu kez bir dizi projesinde aynı çatı altında buluşuyor.

Volkan Küçükel
06 Ekim 2016 - 23:55
Magazin

Kaliteli dizileriyle dikkat çeken kablolu televizyon kanallarından Showtime'ın Ağustos ayı içinde pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizilerinden 'Mating'in oyuncu kadrosu genişliyor.

Saturday Night Live bağlantılarının ardından Jim Belushi ve Taran Killam bu kez bir dizi projesinde aynı çatı altında buluşuyor.

TVLine'ın haberine göre Belushi, Showtime'ın komedi pilotunda Killam'ın babasını canlandırmak üzere kadroya katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Friday Night Lights ve Parenthood gibi dizilere kendi bakış açısını ve tarzını yansıtarak uygulayıcı yapımcı olarak görev yapan Jason Katims'in elinden çıkan dizi; erken yaşta evlenip yakın geçmişte boşanmış Jay (Killam) karakteri üzerine odaklanıyor.

Belushi ise dizide Jay'in babası ve iş ortağı Paul rolüyle karşımızda olacak.

16-10/07/jim-bellushi.jpg

Stu Zicherman (The American, The Affair) senaryoyu kaleme alırken, Craig Johnson (The Skeleton Twins) yönetmen koltuğundaki isim olacak.

Zicherman ve Katims ile birlikte True Jack Productions'tan Michelle Lee yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

HER SEZON FARKLI BİR HİKAYE

Mating'in bir antoloji serisi olarak hazırlandığı ve her sezonun modern flört ve ilişki dünyası üzerinden farklı bir kahramanın serüvenine odaklanacağı belirtiliyor.

Belushi'nin yakın dönemde imza attığı dizi projesi bununla sınırlı değil. HBO'nun Show Me a Hero'sunda izlediğimiz oyuncu yakın zamanda Amazon'un on bölümlük dönem draması Good Girls Revolt'ta karşımıza çıkacak. Belushi aynı zamanda Showtime'ın yeniden canlandırdığı Twin Peaks'in kadrosunda da bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin