Showtime'ın The Chi dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Showtime'ın bir saat süreli bölümlerden oluşan yeni draması The Chi'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
26 Haziran 2017 - 20:53
Gündem

Lena Waithe, Elwood Reid, Common, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment ve Fox 21 TV Studios iş birliğiyle hazırlanan Showtime'ın bir saat süreli bölümlerden oluşan yeni draması "The Chi"nin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

"THE CHI"NİN KONUSU

Waithe'in yaratıcısı olduğu dizinin hikayesi Chicago'nun güney bölgesinde yaşayan birbiriyle ilişkili bir grubun yaşadıklarına odaklanıyor.

İlk olarak geçtiğimiz sene gündeme gelen ve Clark Johnson'un yönetmenliğinde pilot bölümü çekilen dizinin yeniden geliştirilmesine karar verilmiş ve sonrasında Showtime ve Fox 21 yeni yönetmen olarak Rick Famuyiwa ile anlaşmıştı.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jason Mitchell (Straight Outta Compton), Jacob Latimore (Collateral Beauty), Yolonda Ross (Treme, The Get Down), Tiffany Boone (The Following), Alex R. Hibbert (Moonlight), Ntare Guma Mbaho Mwine (Queen of Katwe), Armando Riesco (Bull), Jahking Guillory (Kicks), Sonja Sohn (The Wire), Jenn An (The Mick) gibi isimlerin daha önceden oyuncu kadrosuna dahil olduğu The Chi kadrosuna katılan en yeni isim Steven Williams oldu.

17-06/26/mr-x.jpg

WILLIAMS'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki aktörü dizide nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Kilit bir rolle diziye dahil olan Steven Williams (The Leftovers, Supernatural), bilinmeyen nedenlerle mahallesine geri dönen eski bir sokak patronu Quentin karakterine hayat verecek.

21 Jump Street dizisindeki Adam Fuller karakteriyle tanınan 68 yaşındaki tecrübeli aktör The X-Files'taki Mr. X ve The CW'nun uzun soluklu dizisi Supernatural'daki Rufus Turner karakteriyle de hatırlanabilir.

Son dönemde HBO'nun geçtiğimiz günlerde finalini gerçekleştiren dizisi The Leftovers'ın ikinci sezonunda tekrar eden bir rolle (Virgil) yer alan Williams yakın zamanda beyaz perdede It filminde karşmıza çıkacak.

17-06/26/steven-williams.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin