Sibel Can kimin için şarkı söyledi? Yeni albümün ismi ne?

Günay Restaurant’ta sahne alan Sibel Can yine 500 kişilik müzikholü doldurdu.

resim yok
13 Ocak 2014 - 09:23
Magazin

Günay Restaurant’ta sahne alan Sibel Can yine 500 kişilik müzikholü doldurdu.

 

O isme mesaj!

Sibel Can'dan Erbil'e 'çapkınım hovardayım'

 

Geceden yansıyanlar şöyle:


Sibel Can, Günay Restaurant'da kendisini dinleyen Mehmet Ali Erbil'e 'Çapkınım Hovardayım' isimli şarkıyı armağan etti.

 

GÜNAY'DA

Sibel Can, önceki gece Günay Restaurant'da hayranlarıyla buluştu.

 

KİMLER DİNLEDİ?

Ünlü sanatçıyı; aralarında Mehmet Ali Erbil, Stelyo Pipis, Nurhan Çıtak, Serdal Adalı ve Osman Hattat'ın da bulunduğu yaklaşık 500 kişi dinledi.

Sibel Can mekanı dolduran hayranlarına teşekkür ettikten sonra;

''Hoş geldiniz çok mutlu oldum beni dinlemeye geldiğiniz için. Kaçıncı haftamız oldu ve bir kez daha sizlerle birlikteyim. Hep şükrediyorum Allah’a şükürler olsun her şey için'' dedi.

 

'KIŞ MASALI'

Güzel sesi ve güçlü sahne performansı ile yıllardır milyonların hayranlıkla dinlediği Sibel Can programına 'Kış Masalı' ile başladı.

Ardından Yalan Dünya, Veda Busesi, Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim, Bir Garip Yolcu, Zalimin Zulmü Varsa, Kadehimde Zehir Olsa isimli Türk Sanat Müziği eserlerini peş peşe söyledi.[reklam]

Hem söyleyerek hem de ışıklarını yaktıkları telefonlarını sallayarak her şarkıda sanatçıya eşlik eden konuklar, şarkıların bitiminde ise uzun uzun alkışladılar.

 

ERBİL İÇİN...

Sibel Can, 'Çapkınım Hovardayım' parçasını Mehmet Ali Erbil için söyledi. Can, ünlü komedyene dönüp "Mehmet Ali, bu şarkıyı senin için söylüyorum" dedi.

Londra'ya gideceğini açıklayan Sibel Can, bir haftalık tatilinin ardından yeni albümünü tamamlamak için stüdyoya girecek.

 

YENİ ALBÜMÜN İSMİ?

Albümünün isminin 'Galata' olacağını söyleyen ünlü sanatçı, albümün fotoğraflarının Galata ve Mısır Çarşısı'nda çekildiğini belirtti.

 

''HAZİNE GİBİ!''

Can albümüyle ilgili şöyle konuştu:

''Bu albüm hazine gibi. Her şarkı yıllarca hatırlanacak ve zaman geçtikçe daha da değerlenecek.''

 

 

SİBEL CAN'DAN ÇOK İDDİALI SÖZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin