Sibel Can'dan tarifeye zam!

Sibel Can, reklam tarifesine 1 milyon dolar zam yaptı.

resim yok
14 Kasım 2013 - 12:27
Magazin

Adeta servet kazandı!

 

İşte detaylar:

 

TARİFEYE ZAM

Sibel Can, reklam tarifesine 1 milyon dolar zam yaptı.

 

2.5 MİLYON DOLARA...

Son oynadığı halı reklamlarından 1,5 milyon dolar alan ünlü şarkıcı bir inşaat firmasıyla 2,5 milyon dolara anlaştı.

 

2006 yılından bu yana Kaşmir Halı’nın reklam yüzü olan Sibel Can, şimdi de aynı firmanın inşaat reklamlarında rol almaya başladı.

Son oynadığı halı reklamından yıllık 1.5 milyon dolar alan Sibel Can, inşaat reklamı için ücretine 1 milyon dolarlık zam yaparak 2.5 milyon dolara anlaşma imzaladı.

 

10 MİLYON DOLAR KAZANDI

Böylece sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olan Sibel Can, servetinin büyük bir bölümünü sahnelerden değil, rol aldığı reklam filmlerinden kazandı.

 

KAZANCI NE YAPIYOR?

7 yıl aralıksız olarak rol aldığı Kaşmir Halı’nın reklam filmlerinden yaklaşık 10 milyon dolar kazanan ünlü sanatçı, kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırdı.

İstanbul’da çok sayıda evi olan sanatçının Amerika ve Fransa’da da evi bulunuyor.[reklam]

2.5 YIL ARADAN SONRA

Bu arada Sibel Can 2,5 yıl aradan sonra yeni albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu kez çok iddialı olan ünlü şarkıcı, albümün 500 bin liraya mal olması sebebiyle, yıllardır birlikte çalıştığı, her fırsatta ‘babam gibi’ dediği yapımcısı Hüseyin Emre'yle bile yollarını ayırdı.

DMC Müzik ile anlaşan Can, yıldızlar geçidi gibi bir albüm hazırlıyor. Şarkıcı, yeni albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Halil Sezai, Fettah Can, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Berksan ve Bülent Özdemir gibi ünlü isimlerin şarkılarını seslendirecek.

Can'ın en büyük sürprizi ise bir süre önce Mustafa Sandal ve Gülben Ergen'i birbirine düşüren ‘Şıkır Şıkır’ adlı şarkının bestecisi Mısır’ın megastarı Amr Mostafa’dan aldığı Arap kökenli iki parça olacak.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER BAYRAMDA NE KADAR KAZANDI? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin