Sıfır Bir dizisi internetten nasıl izlenir? BluTV nedir? Nasıl ücretsiz dizi izlenir?

Youtube dizisi Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' kendi imkanlarıyla çekimlerine başlamış bir dizi olarak seyircisiyle buluşmuştu. Daha profesyonel bir teknik ekip ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sıfır Bir dizisi internetten nasıl izlenir? 3. Sezonda BluTv ekranlarından seyircisiyle buluşacak diziyi nasıl izleyebilirsiniz? BluTV nedir? Nasıl ücretsiz dizi izlenir?

Berfu Gürle
25 Ekim 2017 - 16:10
Gündem

Youtube kanalında başlayan Sıfır Bir serüveni beklentilerin üzerinde bir başarı elde etti. Dizinin her bölümü 6 milyona yakın bir izleyici kitlesine hitap ediyordu. 2 sezonu bitiren dizi 3. sezon içn BluTv ile anlaştı. Sıfır Bir dizisi internetten nasıl izlenir? BluTV nedir? Nasıl ücretsiz dizi izlenir?

Sıfır Bir 'Bir Zamanlar Adana'da' 9 Kasım'da seyircisiyle buluşacak.

17-10/25/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada.png

Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' Konusu

Dizide Adana'da bir grup gencin toplanarak verdiği mücadeleyi anlatıyor. Uyuşturucunun belanın eksik olmadığı her bölümde seyircisini hayret ettiren olayların yaşandığı Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' 3. sezonda BluTv'de.

Dizi Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde doğan 20'li yaşlardaki 3 gencin hikayesiyle başlıyor. Savaş, Cio ve Özgür. Savaş karakterinin getirdiği meziyetleri sayesinde grubun abi rolünü üstlenir. Öyle ki yeri gelecek ondan büyük olan kimselerin bile abisi olmuştur. Cio tez canlı, akıllı ve zeki bir adamdır. İnandığı bir amaca hizmet etmeyi canı gönülden seçmiş olan Cİo biraz gösterişe düşkündür. Fiziksel ve zihinsel olarak üstün olan tüm özelliklerini kullanmaya çalışır. Özgür, şair ruhu ve sesinden dinlediğimiz şiirleri ile diziye anlam katar sessiz sakin biridir. Ama iş adam öldürmeye geldiğinde gözünü kan bürür. Vurduğu adamın öldüğünden emin olmak için kafasına bir daha ateş edebilir.

17-10/25/sifir-bir-adanajpg.png

Sıfır Bir oyuncularının anlatımıyla BluTv'den nasıl izlenir

Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da'

 

Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' dizisi ücretli mi?

- Evet. Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' dizisinin yayınlandığı platform olan BluTV'ye, aylık 12,90 TL karşılığında üye olarak Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' dizisini izleyebilirsiniz. Ancak bu ücret yalnızca bu diziye değil, platformda yer alan tüm programları izlemenize olanak sağlıyor.

Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' dizisini nasıl izleyebilirim?

- Bilgisayarınız ile www.blutv.com.tr web sitesinden, ios/android uygulamalı cep telefonunuzdan BluTV uygulamasıyla ve smart tv destekli televizyonunuzdan blutv uygulamasını kurarak izleyebilirsiniz.

Ücretsiz izleyebilir miyim?

- Evet. BluTV'nin yeni üyelikler için 7 günlük deneme süresi bulunuyor. Sisteme üye olduktan sonra başlayacak olan üyeliğiniz, ilk 7 gün boyunca sizden herhangi bir ücret talep etmiyor. Sonrasında başlayacak aboneliğiniz için peşin olarak 12,90 TL hesabınıza yansıtılıyor.

Başka hangi dizileri izleyebilirim?

- BluTV platformu üzerinden Sıfır Bir 'Bir zamanlar Adana'da' dizisi dışında Masum, 7 Yüz, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı, Bodrum Masalı, Arka Sokaklar gibi dizileri güncel olarak izlebilirken bitmiş diziler Tatlı İntikam, Güneşin Kızları, Yılan Hikayesi, Galip Derviş, Yalan Dünya gibi diziler de izlenebiliyor. Ayrıca birçok yabancı yapımın da olduğunu söyleyebiliriz.

Kredi kartımı vermeden üye olabilir miyim?

- Evet. Ios veya Android cep telefonunuzdan uygulamayı indirirseniz, siz herhangi bir bilgi vermeden ücretsiz aboneliğiniz başlıyor. Uygulama üzerinden belirleyeceğiniz şifre ve mail adresi ile diğer platformlardan da giriş yapabilirsiniz.

Üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim?

- Eğer blutv.com.tr üzerinden üye olduysanız "Ödeme bilgilerim" sayfasından iptali gerçekleştirmeniz mümkün. iPhone/iPad cihazınız ile üye olduysanız "iTunes" üzerinden iptal edebilirsiniz. Bu işlem için size gelen abonelik mailini incelemeniz yeterli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin