resim yok
17 Haziran 2011 - 00:00

 

Dudu ve Taci Venüs'teki yeni şatolarındadır ve Dudu kendisinden uzaklaşan Jüpiter gezegenine el sallayarak onu uğurlamaktadır. Durumu gören Taci, Dudu'ya ne yaptığını sorar, Dudu da Venüs ve Jüpiter'in bir araya geldiklerinde sevdikleri ile ilgili dilek tutan herkesin tüm dileklerinin gerçek olduğunu ve kendisinin de bir dilek tuttuğunu, bu dilek sonrası Venüs'te artık mutlu bir şekilde, eski günlerdeki gibi yaşayacaklarını söyler. Taci duruma fena bozulur dünyasından ayrı koyulmak onu hiç memnun etmemiştir. Dudu Taci'yi ikna etmek için kendisini insana çevireceğinin sözünü bile verir. Ancak Taci hiçbir şekilde bunu kabul etmez. Ne olursa olsun dünyaya dönmek tek isteğidir. Taci Perihan ve Betüş'ten yardım istese de Venüs'te sesini Dudu'dan başkası duymamaktadır.


Yayın Günü: 17 Haziran Cuma 
Yayın Saati:20:00

 

8. Bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin