Silicon Valley 5. sezon yolda!

HBO'nun sevilen komedi dizisi Silicon Valley dördüncü sezonu için gün sayarken şimdiden beşinci sezon konuşulmaya başlandı bile!

Volkan Küçükel
06 Nisan 2017 - 10:40
Gündem

HBO'nun sevilen komedi dizisi Silicon Valley dördüncü sezonu için gün sayarken şimdiden beşinci sezon konuşulmaya başlandı bile!

SILICON VALLEY 5. SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI BİLE!

Eleştirmenlerce beğenilen Silicon Valley'in dördüncü sezonu 23 Nisan'da prömiyerini gerçekleştirecek. Ancak beşinci sezon için şimdiden alttan alta çalışmalar yapılıyor. Beşinci sezon konusunda yapımcılar ya da kanaldan herhangi resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yeni bir sezon beklentisi büyük.

CLAY TARVER'IN YÜKÜ ARTACAK

Silicon Valley beşinci sezon için yenilenirse; Clay Tarver'ın yürütücü yapımcı ve ortak showrunner olarak, şu andaki yürütücü yapımcı ve showrunner'lar Mike Judge ve Alec Berg ikilisine katılacağı belirtiliyor.

Berg ve Judge ikilisinin başka dizi projelerini de desteklemesinden ötürü böyle bir karar alındığı konuşuluyor.

17-04/06/clay-tarver.jpg

Alec Berg, HBO'nun yaklaşmakta olan komedi dizisi Barry'de Bill Hader ile birlikte yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev yaparken; Mike Judge ise Cinemax kanalı için Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus isimli bir animasyon dizisi için çalışmalarına devam ediyor.

Aynı zamanda bir rock müzisyeni olan Clay Tarver, Silicon Valley'in ilk sezonunda danışman yapımcı olarak görev yaparken, ikinci sezon başlangıcından itibaren ise yürütücü yapımcı kadrosunda yer almakta.

WGA ÖDÜLLÜ

Tarver, yazarlığını üstlendiği Silicon Valley'in ikinci sezon açılış bölümü olan "Sand Hill Shuffle" ile Writers Guild of America Ödülleri'nde en iyi komedi bölümü kategorisinde ödül kazanmayı başarmıştı. Tarver, yaklaşmakta olan yeni sezonun bir bölümünde yönetmen koltuğunda da oturacak.

SILICON VALLEY 4. SEZON FRAGMAN VE POSTERİ

Silicon Valley'in yaklaşmakta olan 4. sezonu için geçtiğimiz günlerde fragman ve poster de paylaşılmıştı.

17-04/06/silicon-valley-4-sezon-posteri-1491463653.jpg

"Silicon Valley" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin