Şili'de Kara Sevda fırtınası esiyor

Star TV'nin beğenilen dizisi Kara Sevda, Şili'de izlenme rekorları kırıyor.

Berfu Özlen
24 Nisan 2017 - 14:57
Gündem

Ay Yapım, iki fenomen dizisi ile Şili'ye damgasını vurdu. Unutulmaz dizi Karadayı'nın Şili'de geçen hafta final yapmasının ardından yayınlanmaya başlayan Kara Sevda, en çok izlenen yapım oldu. 

Karadayı efsane oldu!

Yapılan ölçümlere göre, 17 ay boyunca yayınlanan Karadayı, Şili'de 12,7'lik bir reyting başarısı yakalayarak, kendi grubu içerisinde ilk sıraya yerleşti. 353 bölüm yayınlanan dizi aynı zamanda Şili'de en uzun süre ekranlarda kalan Türk dizisi de oldu. 

Latin Amerika'ya Kara Sevda damgası

Perşembe günü "Sevda" ismiyle yayınlanmaya başlayan Kara Sevda ise 14,8'lik bir oran yakalayıp, #SevdaMega etiketiyle trending topic oldu. Kara Sevda, Latin Amerika'ya yayılmaya başladı bile. Şimdiye dek Meksika, Peru ve Kolombiya dahil 15 ülkede gösterilen dizi Arjantin'de de Telefe isimli kanalda "Tiempo de Amar" ismiyle ekranlara gelecek.

Kara Sevda Şili'de ilk sezonu 114 bölümden oluşacak şekilde ekranlara geliyor ve bölümler 45 dakika sürüyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin