resim yok
15 Şubat 2012 - 00:00

 

Silivri'de tanıdık yüz... 2006'da F.Bahçe'nin Malatya maçında ağlama fotoğrafları ile tanınan F.Bahçeli dizi oyuncusu Göksun Çam, Silivri'de yine sahneye çıktı. Fanatik Fenerli olan Çam, Aziz Yıldırım'a destek vermek için taraftar çadırına yerleşti. 'Çantam hazır, 4 gün Silivri'deyim. Beni de alırlarsa şimdilik bir ihtiyacım yok' diye tweet atan ve dün mahkemede soluğu alan Göksun Çam, 14 Mayıs 2006'da Malatya'ya atılan galibiyet golünden sonra ağlayıp, 'Ulusoy istifa' diye bağırmasıyla hatırlanıyordu.
 
DORMEN'İN ÖĞRENCİSİ
'F.BAHÇELİ olmayan F.Bahçeliliğin ne olduğunu bilemez' diyen Çam, Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in öğrencisi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan, İngiltere Kraliyet Akademisi'nde eğitim olan Fenerli Çam, takımının maçlarını hiç kaçırmıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin