resim yok
20 Ağustos 2010 - 00:00

Türk dizileri Arapların gözdesi olmaya devam ediyor, oyuncıların yolu da Ortadoğu ile kesişiyor. KIıvanç Tatlıtuğ'un Lübnanlı şarkıcı Rula Said'in klibinde oynamasından sonra şimdi de Tolga Karel, Dubai'deki bir erkek kozmetik firmasının reklam yüzü olmaya hazırlanıyor. TÜRKİYE'Yİ TANITACAK Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen firmanın yöneticileri, ünlü oyuncuyla reklam kampanyası için anlaşma imzaladı. Katalog çekimi için objektif karşısına geçen Tolga Karel'e Arap kadınlar eşlik etti. Ortaya koydukları çalışmayı çok beğendiğini söyleyen Tolga Karel, "Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayacağına da inandığım bir projeye imza attık. Ortadoğu'dan yeni teklifler geleceğine inanıyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin