Sinem Kobal artık bambaşka biri!

Doğasında aşk var...

resim yok
11 Temmuz 2014 - 12:41
Magazin

Doğasında aşk var...

O Artık bambaşka biri!

Aşk Sinem Kobal'ı değiştirdi!


Sinem Kobal, yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol'la birlikte bambaşka biri oldu.

 

DOĞASINDA AŞK VAR!

Arda Turan'la birlikte olduğu dönemde Çeşme'nin sosyetik beach'lerinden çıkmayan güzel oyuncu, doğa tutkunu Çelikkol sayesinde bilmediği yerleri keşfetti.

 

ÖNCE FETHİYE SONRA AKYAKA

Çelikkol'la önce Fethiye'ye giden Kobal, doğa tutkunu sevgilisiyle şimdi de soluğu Akyaka'da aldı.

 

GİYİM TARZI DA DEĞİŞTİ

Arkadaşlarının da eşlik ettiği oyuncunun, Akyaka'dan paylaştığı fotoğrafında giyim tarzının da sadeleştiği görüldü.

 

İŞİNDEN OLDU MU?

Bu arada yapımcı Şükrü Avşar, hususi yaşamı nedeniyle Sinem Kobal'la çalışmaktan vazgeçtikleri iddialarını yalanlayarak, 'Sinem Kobal bizim için fazla kıymetli ve mühim bir oyuncudur' diye söyledi.[reklam]

Şükrü Avşar, medyada yer meydan Avşar Film'in yeni sinema projesinde Sinem Kobal'ın hususi hayatının filmin önüne geçeceği düşüncesi ile kendisi ile çalışmaktan vazgeçildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Yazılı izah yapan Avşar;

'Avşar Film'in önümüzdeki sezon yapacağı romantik güldürü projesi ile ilgili cast çalışmaları halen devam etmektedir. Sinem Kobal bizim için fazla kıymetli ve mühim bir oyuncudur.

Medyada yer meydan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu nedenle çıkan haberlere saygınlık edilmemesini saygılarımla rica eder, kamuoyuna duyururum' ifadelerini kullandı.

 

 

SİNEM KOBAL'DAN TEPKİ ÇEKEN OLAY MESAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin