resim yok
11 Ocak 2013 - 00:00

Romantik Komedi filminin ilkinde 5. sırada yer alan Kobal, ikinci filmde 1. sıraya yükseldi

 

Boyut Film’in sahipleri Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendikleri serinin ilk filmi 5 Şubat 2010’da gösterime girmiş ve 666 bin 238 kişi tarafından izlenmişti. Serinin ilk filminde Didem karakterine hayat veren Sinem Kobal’ın ismi afişte Begüm Kütük, Gürgen Öz, Sedef Avcı ve Cemal Hünal’ın ardından beşinci sırada yer almış, Kobal’ı Engin Altan Düzyatan ile Burcu Kara’nın adları takip etmişti.

Serinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gösterime girecek olan ikinci filmindeyse bu defa son iki senedir ünlü futbolcu Arda Turan'la yaşadıkları, evliliğe giden ilişkisi ile magazin gündeminden düşmeyen Kobal’ın ilk sırada yer alması dikkati çekti. Yeni afişte Kobal’ın ismini Düzyatan, Avcı, Hünal ve Kara takip ediyor. Filmin ikincisinin en büyük sürprizlerinden birisi de Ajda Pekkan’ın konuk oyuncu olması.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin