Sinem Kobal eski sevgilisinden kaçıyor!

Arda geldi, Sinem kaçtı...

resim yok
07 Mart 2014 - 14:16
Magazin

Arda geldi Sinem kaçtı...

Arkadaşlarıyla gittiği Paris'ten önceki akşam yurda dönen Sinem Kobal, eski nişanlısı Arda Turan'ın İstanbul'a geldiğini öğrenince dün sabah apar topar Bakü'ye gitti.

 

İşte detaylar:

Sinem KobalArda Turan korkusu sardı!

 

Güzel oyuncunun adı son günlerde Turan'ın da tanıdığı Muratcan Akdoğan ile anılıyordu.

 

Önceki gün Milli Takım'ın maçı için İstanbul'a gelen yıldız futbolcu; bu dedikodular üzerine Sinem Kobal'la konuşmak istedi.

 

Eski nişanlısına ortak arkadaşları aracılığıyla "Son bir kez oturup konuşmak istiyorum" haberi gönderen Arda Turan; amacına ulaşamadı.

 

YENİ SEVGİLİSİ Mİ İSTEDİ?

Önceki akşam Paris'ten dönen Sinem Kobal, dün sabah ise bir arkadaşının yanına Bakü'ye gitti. Güzel oyuncu, bu sayede Turan'la karşılaşmaktan kurtuldu. Sinem Kobal'ın aşk yaşadığı söylenen Muratcan Akdoğan'ın isteğiyle Turan'dan kaçıp kaçmadığı ise merak konusu oldu.

 

Bu arada Arda Turan'ın da Kobal ve Akdoğan aşkının detaylarını öğrenmek için Muratcan'ın ablası Cansın Hacısoyu dahil tüm tanıdıklarını devreye soktuğu öğrenildi.[reklam]

Turan'ın çevresine; "Söylenenler doğruysa; Sinem ile dostluğumuz biter" dediği de konuşuluyor.

 

ARDA'NIN DOSTU AŞKIN ŞAHİDİ!

Turan'ın yakın arkadaşı Cansın Hacısoyu; kardeşi Muratcan ile Kobal'ı geçtiğimiz günlerde balkonda samimi bir şekilde yakalayınca kıyamet kopmuş.

 

GALİBİYET SEVİNCİNİ PURO İÇİP KUTLADI!

İspanya'ya gittiği andan itibaren giyim tarzında da değişikliğe giden Arda Turan, önceki akşam stiliyle yine dikkat çekti.

 

Son dönemin trendi olan 'kısa paça pantalon' tercih eden yıldız futbolcu, birçok ünlü gibi pantalon askısı takmayı da ihmal etmedi.

 

Arkadaşının yaş günü için gittiği Zihni Bar'da bir yandan da galibiyet sevinci yaşayan Arda; çıkışta keyifliydi. Arka cebinde taşıdığı purosuyla şaşırtan futbolcu için "Aman Simone ve Fatih Terim görmesin" yorumu yapıldı.

 

 

SİNEM KOBAL'IN YALANLADIĞI AŞK DOĞRU ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin