Sinem Kobal o aşka engel mi oldu?

Aşk Sinem'e takıldı!

resim yok
03 Eylül 2014 - 11:57
Magazin

Aşk Sinem'e takıldı!

Sinem Kobal ayrılığı sonrası kalbi kırılan Arda Turan, teselliyi Diyar Onar'da aradı.

 

Ancak sosyetik güzel, Kobal'la arkadaş olduğu için yıldız futbolcuya pas vermedi.

 

ESKİ NİŞANLILAR YENİDEN KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Güzel oyuncu Sinem Kobal, Arda Turan'dan ayrıldı ancak tesadüfler eski nişanlıları yine karşı karşıya getirdi. Yıldız futbolcu, Kobal'dan ayrıldıktan sonra gönlünü sosyetenin en güzel kızlarından Diyar Onar'a kaptırdı.

Arda Turan; gittiği mekanlarda gördüğü Onar'la ortak arkadaşları aracılığıyla tanışmayı başardı. Her fırsatta soluğu Diyar Onar'ın gittiği mekanlarda alan Turan; bir türlü Onar'ın kalbini çalamadı.

 

DİYAR NEREYE, ARDA ORAYA

Sosyetik güzel, Sinem Kobal'la arkadaş olduğu için yıldız futbolcunun aşk mesajlarına karşılık vermedi.

Ancak Arda Turan, Diyar Onar aşkından vazgeçmedi. Geçtiğimiz gün Onar'ın peşinden Emirgan'daki bir mekana giden yıldız futbolcu, arkadaşlarına "1 yıldır bu kızın peşindeyim ama bir türlü bana yüz vermedi" diye serzenişte bulundu.[reklam]

Turan'ın ısrarından etkilenen sosyetik güzelin ise "Sinem olmasaydı düşünmeden Arda ile sevgili olurdum" dediği öğrenildi.

Sinem Kobal ve Diyar Onar; modacı Selma Çilek sayesinde tanıştı hatta çok değil birkaç ay önce aynı partide buluştu. Çilek, aynı zamanda Arda Turan'ın da çok yakın arkadaş olduğu Gökhan Şükür'ün sevgilisi.

 

DiYAR'I YUMUŞATTI

Arda Turan'ı 1 yıldır peşinde koşturan Diyar Onar, son günlerde ünlü futbolcunun ilgisine karşılık vermeye başladı.

Onar, Turan'la Milli Takım kampına gitmeden önce İstanbul'da birkaç defa buluştu.

 

 

SİNEM KOBAL'IN ANNESİNDEN İBRAHİM ÇELİKKOL'A ONAY! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin