Sinem Kobal ve Arda Turan çifti için Aralık ayının önemi!

26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda evleneceklerini açıklayan Sinem Kobal ve Arda Turan'ın ilişkisinde, Aralık ayının önemli bir yeri var.

resim yok
24 Eylül 2013 - 09:13
Magazin

26 Aralık tarihinde Çırağan Sarayı'nda evleneceklerini açıklayan güzel oyuncu Sinem Kobal ve ünlü futbolcu Arda Turan'ın ilişkisinde, Aralık ayının önemli bir yeri var.

İkilinin ilişkisinin dönüm noktaları genellikle hep bu aya denk geliyor.

Geçen yıl nişanlanan ve evlilik yolunda ilk adımlarını atan Sinem Kobal ile Arda Turan, bu yaz nikah masasına oturacaktı.

Düğünü iptal eden ünlü çiftin yaz dönemi boyunca bir araya gelmemesi, 'ayrıldılar' söylentilerine neden olmuştu.

 

AŞK TAZELEDİLER

İkili; geçtiğimiz günlerde İspanya'da yeniden bir araya gelip aşk tazeledi.

 

TARİH BELLİ!

Kobal-Turan çifti, ayrıca 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda yapılacak bir törenle evlenme kararı aldı.

Üç yıldır birlikte olan ünlü çiftin ilişkisinde ilginç bir detay dikkat çekiyor; ilişkilerinin dönüm noktaları hep Aralık ayına denk geliyor.

 

DÖNÜM NOKTALARI

İşte Kobal-Turan ikilisinin hayatındaki önemli dönüm noktaları:

 

AİLEDEN ONAY

* 2009 yılının Aralık ayının başında evlenme kararı aldıkları ortaya çıkan çift, bu süreçte ailelerini de tanıştırıp onların onayını almıştı.

* Çift, bu önemli kararı aldıktan sonra 24 Aralık 2009'da Maldivler'de baş başa tatile çıkmıştı.

Bu romantik tatilde evlilik hazırlıklarına başlamaya karar vermişlerdi. Ancak işlerinin yoğunluğu sebebiyle bu kararı ertelemişlerdi.[reklam]

2012'DE NİŞAN

* Sinem Kobal; Arda Turan'ın iki yıl önce Atletico Madrid takımına transfer olup İspanya'ya yerleşmesinin ardından, yaz aylarında sık sık sevgilisini ziyarete gitti.

Kobal, rol aldığı dizi bitince, Aralık ayında sevgilisinin yanına yerleşmeye karar verdiğini açıklamıştı.

* Ünlü çift, beraberliklerinin en önemli adımını da 2012'nin Aralık ayında attı. Sinem Kobal ve Arda Turan, 24 Aralık 2012'de nişanlandı.

 

ADRES: ÇIRAĞAN SARAYI

* İkili evlilik için de tercihlerini yine bu aydan yana kullandı. Kobal ve Turan, 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

 

 

SİNEM KOBAL HAKKINDA BİLİNMEYENLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin