resim yok
29 Mart 2011 - 00:00

 

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Yeşilçam Ödül Töreni'ne katılan genç oyuncu Sinem Kobal şu sıralar Küçük Sırlar dizisindeki Su karakteriyle beğeni topluyor.

Güzel oyuncuyu bakın Star Tv Süper Starlife ekibi nasıl görüntüledi?

 

YEŞİLÇAM HERŞEYİN TEMELİ

"Sinema gerçekten çok özel. Özellikle Yeşilçam, bugün bizim mesleğimizi yapmak üzere oluşan her şeyin temeli. O nedenle çok saygı duyuyorum. Beni çok heyecanlandırıyor."diyen Sinem Kobal, dün gece En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü verdi.

 

SU ÇOK DEĞİŞKEN NORMAL OLMAK İMKANSIZ

Küçük Sırlar dizisindeki performansıyla da ilgili olarak Sinem Kobal, “Küçük Sırlar  gençlİk projesi olduğu için, karakterler sürekli değişiyor. Hayatta kendilerini bulmaya çalışıyorlar. Dizi olduğu için de bu değişim çok hızlı oluyor. Biz de bu değişime adapte olomaya çalışıyoruz. Su olarak gülmeye ve ağlamaya başlıyorsun, o da sürekli değiştiği zaman kendi hayatında da normal olman imkansız hale geliyor.”dedi.

 

Sinem Kobal geceye yalnız katıldı. Genç oyuncu, sevgilisi Arda Turan’ın milli maç nedeniyle kampta olduğunu söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin