Sinem Kobal'dan tepki çeken olay mesaj!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın Instagram mesajı takipçilerini kızdırdı.

resim yok
02 Haziran 2014 - 09:44
Magazin

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın Instagram mesajı takipçilerini kızdırdı.

Espri faciası!

Sinem Kobal sınıfta kaldı. İki arkadaşının art arda gelen doğumgünlerini "Kutlu doğum haftası" diyerek kutlayan Kobal'a takipçilerinden tepki yağdı.

 

BÜYÜK GAF!

Son dönemde sık sık kız arkadaşlarıyla eğlenen ve bu anlarını instagram'da paylaşan Sinem Kobal, büyük bir gafa imza attı.

 

INSTAGRAM MERAKI...

Arda Turan aşkının bitmesinden sonra kendisini gezmeye tozmaya adayan ve bu anlarını sürekli hayranlarıyla paylaşan Kobal'ın Instagram merakı başına bu kez iş açtı.

Önceki gün art arda doğumgününü kutlayan iki kız arkadaşıyla eğlenen Kobal, fotoğrafı paylaşıp altına ise "Kutlu doğum haftası" notunu düşerek espri yapmaya çalıştı..

 

YAZDIKLARINI HEMEN SİLDİ

Anında başlayan tepkiler sonrasında Hz. Muhammed'in doğum gününün kutlandığı haftanın "Kutlu doğum haftası" olduğunu anımsayan Kobal, yazdıklarını hemen sildi.[reklam]

Fotoğrafı daha sonra yeniden paylaşan oyuncu bu kez de altında "Peşpeşe doğmanız iyi oldu" notunu düştü. Ancak tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Kobal, çare olarak fotoğrafı sayfasından silmekte buldu.

 

TWİTTER SALLANDI

- SİNEM Kobal mümkünse bir daha espri yapma.

- ACABA hiç Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi almadı mı?

- SARIŞIN aklı bu kadar çalışır. Fazla ciddiye almayın.

- ARDA Turan haftası desen daha iyi olurdu.

- SİNEM'İN zeka seviyesi de böylece ortaya çıktı.

 

 

SİNEM KOBAL'LI ŞAMPİYON MESAJLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin