Sinem Kobal'ın ayrılığında şaşırtan tesadüf!

Sinem Kobal'ın ayrılığında şaşırtan tesadüf!

resim yok
14 Kasım 2014 - 12:21
Magazin

Bu tesadüf ister istemez konuşulacak!

 

Arda geldi İbo gitti!

Sinem Kobal K ile İbrahim Çelikkol'un 6 aylık aşkı, önceki gün sona erdi! İlişkinin bittiği gün Arda Turan'ın İstanbul'a ayak basması ise 'Yok böyle tesadüf' dedirtti!


Kasım'da aşk başkadır lafı boş çıktı!

Özge Borak ve Ata Demirer'den sonra magazin dünyasına bu kez Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ayrılığı damga vurdu. Nisan'dan beri birlikte olan ve birbirlerine çok yakıştırılan ikili, beraberliklerini sessiz sedasız noktaladı.

Aşkın bittiği ise Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'un birbirlerini Instagram'dan takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıktı.

 

YAZDIĞI NOTLA AYRILIĞI İMA ETTİ

İbrahim Çelikkol'un 5 gün önceki paylaşımı ise ayrılığın adeta kanıtıydı.

Yakışıklı oyuncu, bir gölün kenarında tek başına otururken çekilmiş fotoğrafının altına "Bazen yapayalnız kalsan da en kalabalık hissedersin, bazen de sadece huzur dilersin" diye yazdı.

 

YAKIN ÇEVRESİ DOĞRULADI

Sinem Kobal ise yine Instagram hesabından 3 gün önce ''Çünkü hayat olduğu gibidir, olması gerektiği gibi'' yazılı imalı bir paylaşımda bulundu.[reklam]

Kobal ve Çelikkol, 6 aylık ilişkilerinin bitmesiyle ilgili yorum yapmazken; ünlü çiftin yakın çevresi aşkın sona erdiğini doğruladı.

 

İLGİNÇ TESADÜF!

İkilinin ayrılığı, aylar sonra Sinem Kobal ile Arda Turan adını da yan yana getirdi. Güzel oyuncunun Çelikkol'la ayrılığı, eski nişanlısının Milli maç için İstanbul'a adım attığı gün ortaya çıktı.

ekar günlerine dönen Sinem Kobal ile kendisinden sonra kimseyle ciddi bir ilişki yaşamayan Turan arasında önceki gece de sadece birkaç kilometre vardı. Kobal, Etiler'de yemek yerken; Turan bir tören için Beşiktaş'taydı.

 

KIRIK KALPLER BULUŞTU

Özel hayatında yüzü bir türlü gülmeyen Sinem Kobal, önceki akşam kendisi gibi kalbi kırık olan yakın dostu Burçin Terzioğlu ile buluştu.

6 yıllık eşi Murat Yıldırım'dan geçtiğimiz aylarda boşanan Terzioğlu ile 6 aylık aşkı biten Kobal, gece boyu dertleşti.

 

 

SİNEM KOBAL VE İBRAHİM ÇELİKKOL AŞKI NEDEN BİTTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin