resim yok
20 Mart 2013 - 00:00

Düğünün ertelenmesinden sonra yeni tarih belli oldu!

 

İspanya’nın Atletico Madrid takımında top koşturan milli futbolcu Arda Turan ile 3.5 yıldır beraber olduğu ünlü oyuncu Sinem Kobal, birinci nişan yıldönümlerinde nikâh masasına oturmayı planlıyor.

Sinem ve Arda nikâhı aralık ayına erteledi

15 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekleri iddia edilen çiftin, her şeyi Arda Turan’ın iş takvimine göre ayarlama kararı aldığı ortaya çıktı.

 

Yaz başına evlilik hazırlıklarını yetiştiremeyen ünlü çift, yaz ortasında da araya Turan’ın kampı ve Ramazan ayı girdiği için nikâhı geçen yıl nişan yaptıkları tarih olan aralık ayına erteleme kararı aldı.

Devre arası yapılacak

Turan ile Kobal geçen yıl aralık ayının son haftası evlilik için ilk adımı atmış ve kız isteme merasiminin ardından Kumkapı’da düzenlenen renkli bir eğlence ortamında nişan yüzüklerini takmıştı. Ünlü çift nişan sonrası Kartalkaya’da önbalayı yapmıştı. Çift şimdi nikâh tarihlerini de nişan dönemi gibi Arda Turan’ın devre arasına denk getirme kararı aldı. 

 

 

Sinem Kobal fotoğrafları için tıklayın

 

Böylece Turan ile Kobal, nikâh sonrası rahat rahat balayına da çıkabilmeyi planlıyor. Turan geçen yıl nikâh şahitliğini yapması için Başbakan Tayyip Erdoğan’dan da söz almıştı.    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin