Sinem Kobal'ın evlilik kararının altında yatan neden!

Sinem Kobal, Arda'yı unutmak için mi evleniyor?

resim yok
30 Ağustos 2014 - 09:35
Magazin

Sinem Kobal, Arda'yı unutmak için mi evleniyor?

Sabah'tan Sinan Özedincik'in yazısı..


Çelikkol'un yakın çevresinden alınan bilgiye göre çift, Ekim ayında nikâh masasına oturmayı planlıyor. Yakışıklı oyuncunun arkadaşlarına, ''Her şey bu kadar yolunda giderken uzatmanın bir anlamı yok. Bir aksilik çıkmazsa ekimde evleniriz'' dediği öğrenildi. İkili bir süredir Çelikkol'un Riva'daki çiftliğinde kalıyor.

 

İŞTE PERDE ARKASI

Sinem Kobal, Arda Turan ile vuslata erememişti. İbrahim Çelikkol da eski sevgilisini aldatmıştı. Çift, mutluluğu birbirlerinde mi buldular? Henüz basının önüne bile birlikte çıkmayan çift, evlendikten sonra mı birlikte görüntü verecek?

''Birlikte ortalığa çıkmamalarının nedenini öğrendim. Sinem'in adı hangi haberde geçerse geçsin, Arda'nın ya adı ya da resmi de kendi yanına konuluyor. Yine böyle olsun istemediği için aşklarını basın önünde yaşamama kararı almışlar.

Sinem onca yıllık birlikteliğin ardından bir türlü nikâh masasına oturamamış ve sürekli "düğün yine ertelendi" haberleriyle gündeme gelmişti. Bundan son derece rahatsız olduğu için de yeni ilişkisini çok göz önünde yaşamak istemiyor. Yine evlilikle ilgili eleştirilere maruz kalmamak için de bu konular hiç konuşulmadan, dallanıp budaklanmadan insanların karşısına direk evlenerek çıkmak istiyor.[reklam]

İDDİALAR DOĞRUYSA...

İddialar doğruysa da öyle olacak gibi görünüyor. Arda'yla uzun yıllar süren birlikteliğin ardından kısa süre tanıdığı biriyle hemen nasıl evlilik kararı aldı bilemiyorum ama zaten bu iş uzadı mı Arda Turan ile Sinem Kobal gibi oluyor. Bir an önce evlenmelerinde fayda var. Fakat evlenecekleri yönündeki iddiaların ardından aklıma da iki şey takıldı.

 

AKILLARA TAKILAN İKİ MADDE

Birincisi; Sinem'in yakın çevresinin hep dediği gibi acaba Arda onu evleneceğiz diye oyaladı mı? Arda o zamanlar bu haberlere çok sinirlenmişti, yalanlamıştı bunu ama sonuçta evlilik olmadı.

İkincisi; Sinem'in kısa sürede aldığı evlilik kararı, Arda'yı unutmak ve ona inat yapmak için mi? Magazin dünyasında eski sevgilisine inat uğruna evlenen kişiler var. Necati Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ile ayrıldıktan kısa süre sonra evlenmişti. Aynı şekilde Nur da çok geçmeden evlendi.

Magazin dünyasındaki uzun yıllar birliktelik yaşadığı erkeklerle evlenemeyip, ondan sonraki ilişkisini çok uzatmadan nikâh masasına taşıyan kadınların sayısı az değil. "Yıllarımı ona verdim, zaman geçti, artık daha fazla uzatmak istemiyorum, yuva kurmak, çocuk sahibi olmak istiyorum" deyip ilk inandıkları isimle evleniyorlar. Başarılı olup olmadıkları ayrı konu ama böyle yapan birçok ünlü var. Sinem Kobal da bunun bir örneği olacak.

 

 

SİNEM KOBAL'A İSRAİL TEPKİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin