Sinem Kobal'ın kaprisi seti gerdi! Yüz Yüze dizisine neden ara verildi?

Yüz Yüze dizisinden bomba haber! Show Tv'de ekranlara gelen dizi Yüz Yüze'de Sinem Kobal'ın kaprislerinden herkes şikayetçi oldu. Dizinin yapımını üstlenen Tims&B'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında diziye ara verildiğini duyurmuştu. Dizi yarın set çalışmalarına yeniden başlıyor. Yüz Yüze dizisine neden ara verildi?

Berfu Gürle
06 Kasım 2017 - 12:54
Gündem

Yüz Yüze dizisinin yapımını üstlenen Tims&B, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yapmıştı. Medyaradar'ın haberine göre; çekimlerine ara verileceği açıklanan dizi setinde Sinem Kobal'ın kaprisleri, oyuncular dahil tüm ekibi rahatsız etmeye başlamış. Uzun süredir yeni bir projede bulunmayan güzel oyuncunun dizisi reytinglere yenik mi düşecek? Yüz Yüze dizisine neden ara verildi?

Yüz Yüze dizisine neden ara verildi?

Büyük umutlarla başlanılan dizide yoğun ve özverili bir çalışma gerçekleşti. Yayınlandığı ilk bölümde ilk 10'a giremeyen dizi son bölümünde 22. sıraya gerileyince dizi için erken final çanları çaldı. Durumu farkeden yapım ekibi hemen harekete geçti. Senaryoda değişiklik yapabilmek için diziye ara veren yapımın senaryosunda ve yayın gününde değişiklik yapıldı.

Yüz Yüze dizisi reyting sonuçları

19 Ekim 2017 Reyting Sonuçları

17-11/06/yuz-yuze-1-bolum-reyting-sonucu.png

26 Ekim 2017 Reyting Sonuçları

17-11/06/yuz-yuze-2-bolum-reyting-sonucu.png

2. Bölümden ara verildi

Yayınlandığı günden itibaren iyi bir başarı elde edemeyen dizi Yüz Yüze'nin erken final yapması ihtimalini Diziler.com olarak yazmıştık. İhtimaller konuşulurken diziye ara vererek, seyircisini şaşırttı. 

17-11/06/yuz-yuze-dizisi-bittimi.jpg

Senaryoda büyük değişiklik

Dizide polis memuru rolündeki Sinem Kobal, arkadaşının ölümünden sonra katili bulmak için yemin eder ve ipucu olarakta olay yerinde düşen bilekliğin peşinden gider. Çete başı rolündeki Birkan Sokullu'da polis memuru olan babasının üzerine atılan bir iftira sonrası gerçeğin peşine düşer. Hain damgası vurularak şehit mezarlığına alınmayan babasının üzüntüsüyle büyümüş ve gerçekleri ortaya çıkaracak belgelerin peşine düşmüştür. Reytinglerde düşüş yaşayan dizinin senaryosunda büyük bir değişim yaşanacak.

Dizinin bitmesi yayınlanacak 2 bölüme bağlı

Dizinin erken final yapması pamuk ipliğine bağlı! Dizinin senaryosu değişmiş haliyle yayınlanacağı 2 bölümü reytinglerde olumlu bir ivme kaydetmezse dizi erken final yapacak gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin