resim yok
29 Haziran 2012 - 00:00

 

Arda Turan ile Sinem Kobal'ın barışmaları kadar ne zaman ve nerede evlenecekleri de olay oldu.
Evlilik planları yapan Sinem Kobal ve Arda Turan, nikah için Çeşme'den vazgeçti. Güzel oyuncu 'Çırağan'ı istiyorum' deyince; düğün adresi saray oldu.
 
Arda Turan ile Sinem Kobal'ın barışmaları kadar ne zaman ve nerede evlenecekleri de olay oldu. Düğün için önce Madrid'de; daha sonra da Çeşme'de karar kılan ikili, geçtiğimiz haftalarda Saffet Ulusoy Özlem Avşar'ın Çırağan Sarayı'nda yapılan düğününe katılınca, tüm planlarını değiştirdi.
 
Sarayın konseptini ve organizasyonu çok beğenen Sinem Kobal, Arda Turan'a; "Çeşme yerine Çırağan Sarayı'nda evlenelim" dedi. Yıldız futbolcu da; barışmak için zor ikna ettiği sevgilisinin isteğini kıramadı. Nikah güzel oyuncunun rol aldığı 'Romantik Komedi 2' filminin çekimlerinin uzaması nedeniyle Eylül-Ekim ayından Aralık ayına ertelendi.
 
Ünlü futbolcunun, Sinem Kobal'la barışmasını sağlayan hediye bileklik çıktı! Arda Turan; ortağı olduğu internet sitesi lidyana'ya; sevgilisi ve kendisinin baş harflerinden oluşan bir bileklik yaptırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin