resim yok
25 Haziran 2009 - 00:00

Şöhrete atv'de yayınlanan "Ekmek Teknesi" adlı diziyle kavuşan Ekin Türkmen, başrol oyuncusu olduğu "Küçük Kadınlar" adlı diziden ayrıldı. Gelecek yıl dizide yer almayacağını açıklayan Türkmen, UCLA Üniversitesi'nin Sinema-TV Bölümü'nde yüksek lisans yapmak için iki yıllığına ABD'ye gideceğini açıkladı. Hollywood hayalleriyle yaşamadığını, ancak oyunculuk hakkında yeni bilgiler edinmek ve oyunculuğunu beslemek amacıyla ABD'de mastır yapmak istediğini anlatan Ekin Türkmen, "Yedi yıldır dizilerdeyim. Şimdi eğitimim için başrolden vazgeçtim. Kısır döngü içinde yok olmak istemiyorum" dedi. ÖLDÜRÜLDÜ!... Sezon finalini yapan diziden ayrılacağı için senaryoda "öldürülen" Elif karakterinin çok sağlam bir kişilik olduğunu anlatan Türkmen "Çok güzel bir projeydi. Gayet mutluydum. Ama iki yıl sonra daha bilgili, donanımlı olacağım ve oyunculuğuma daha fazla katkı sağlayacağım" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin