Siyah Beyaz dizisinin kadrosu belli oldu

Uzun süredir, başrol castingi dedikoduları ile gündemi meşgul eden dizi Siyah Beyaz sonunda kadrosunu kurdu.

Berfu Özlen
28 Haziran 2017 - 15:50
Gündem

Uzun süredir magazin haberlerini, başrol iddiaları ile meşgul eden Siyah Beyaz, kadrosunu belirledi. 

Tatlıtuğ ve Büyüküstün Cesur ve Güzel'e kaptırılmıştı!

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ isminin geçtiği dizi, Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün, Cesur ve Güzel isimli dizide bir araya gelmeleri ile farklı başrol dedikodularını doğurmuştu. Son gelen haberler, projeleşme süreci epeyce uzun süren dizinin castinginin tamamlandığı ve yeni sezonda yayına hazır olduğu yönünde.

Uzun süren bir sürecin ardından kararlar verildi

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un farklı bir projede yer almasıyla başrol oyuncusu kararı uzun süren dizinin başrolü sonunda kesinlik kazandı. Siyah Beyaz dizisinde başrol başarılı oyuncu Engin Akyürek'e emanet olacak. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından senaryosu yazılan ve Ekim ayında Star TV ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin yönetmeni ise Uluç Bayraktar olacak. Dizi imkansız bir aşk masalını konu alacak. Engin Akyürek'in başrolü paylaşacağı oyuncu ise henüz açıklanmasa da, Tuba Büyüküstün'ün ismi daha önce de olduğu gibi çokça telaffuz ediliyor.

Dizinin konusu ve diğer bütün detaylar henüz paylaşılmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Engin Akyürek kimdir?

12 Ekim 1981 Ankara doğumlu ünlü oyuncu katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ekranlarda tanınmıştır. 2004 yılında Yabancı Damat dizisi ile oyunculağa başladıktan sonra sırası ile Bir Bulut Olsam, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kara Para Aşk ve Ölene Kadar dizisi ile takipçilerini günden güne artırmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin