resim yok
27 Nisan 2010 - 00:00

Pelin Sönmez hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki! Pelin Sönmez'in eski sevgilisi yapımcı Emir Şaşmaz'ın kasasını boşalttığı ortaya çıktı. Olay şöyle gelişti: Pelin Sönmez 2004 yılında tanıştığı Emir Şaşmaz'la 2007 yılında evlenecekti. Emir Şaşmaz Pelin Sönmez'in albümü için evini ve otomobilini sattı. Albüm çıktı. Pelin Sönmez bu arada Akasya Durağı'nda oyunculuğa da başladı. Bu sırada çift ayrıldı. Pelin Sönmez beş senelik sözleşmesini eski sevgilisinden alabilmek için "barışalım" vaadiyle eve döndü. Kasadan sözleşmeyi ve özel günlerinde Emir Şaşmaz'ın verdiği hediyeleri alıp evi terk etti. Emir Şaşmaz "Pelin Sönmez kasayı boşaltmak için eve döndü. İstediklerini alıp kaçtı. Bir süre sonra da Murat Dalkılıç'la aşk yaşadığını duydum. Murat Pelin'e dikkat etsin" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin