Sleepy Hollow iptal edildi!

Geçtiğimiz sene beklenmedik bir onay alan Sleepy Hollow, bu sefer dördüncü sezonunun bitiminin ardından resmen iptal edildi. Buna göre dizinin beşinci sezonu olmayacak.

Ekran macerasına başladığı günden itibaren düşen izlenme oranları ve geçtiğimiz sezon finalinde dizinin ana karakterlerinden birisinin ayrılışıyla iptal edileceği söylentileri artan Sleepy Hollow buna rağmen kendisine verilen şansla dördüncü sezon onayını almıştı. Ancak dördüncü sezonuna kendisine verilen bu şansı iyi kullanamayarak giren dizi, bu sefer dördüncü sezonunun bitiminin ardından resmen iptal edildi. Buna göre dizinin beşinci sezonu olmayacak.

KANALIN YENİ SEZONDAKİ EN DÜŞÜK REYTİNGLİ DİZİSİYDİ

Washington Irving'in "The Legend of Sleepy Hollow" isimli hikayesinden esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanan doğaüstü temalı dizi, üçüncü sezonunun ortalarında taşındığı ölü gün olarak nitelendirilen Cuma akşamına dördüncü sezonda da devam etmek zorunda kalmış ve bu durum izlenme oranlarını düzeltmesini iyice zora sokmuştu. Dizi, Fox'un 2016-17 sezonundaki en düşük reytingli dizisi haline gelmişti.

Fox Başkanı Gary Newman geçtiğimiz Ocak ayı içinde yaptığı açıklamada "Cuma akşamları bir gösteriyi ekranlara getirmek zorlu bir durum. Sleepy Hollow'u seviyoruz, hikaye anlatımının her zaman inanılmaz derecede yaratıcı olduğunu düşünüyoruz. Ichabod ise bir harika!" ifadelerini kullanmıştı.

17-05/10/sleepy-hollow.jpg

06 Ocak'ta "Columbia" isimli bölümle açılışını yapan dördüncü sezon, 31 Mart'ta ekranlara gelen "Freedom" isimli bölümle finalini gerçekleştirmişti. Böylelikle bu bölüm aynı zamanda dizi finali oldu.

SLEEPY HOLLOW REYTİNGLERİ

13 bölümlük son sezonunda reytinglerde bekleneni veremeyen dizi, final sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.9 reyting oranı ve 1.918 milyon izleyici ortalamalarını elde etti.

Dördüncü sezonunda en düşük reytinglerini gören dizinin sezon sezon izlenme oranları ortalaması ise şöyle oluştu:

1. sezon: 2.60 reyting oranı / 7.460 milyon izleyici
2. sezon: 1.55 reyting oranı / 4.570 milyon izleyici
3. sezon: 0.83 reyting oranı / 3.065 milyon izleyici
4. sezon: 0.50 reyting oranı / 1.918 milyon izleyici

20th TV ve K/O Paper Products ortak yapımcılığındaki Sleepy Hollow'un yaratıcı kadrosunda Alex Kurtzman, Roberto Orci, Phillip Iscove ve Len Wiseman; oyuncu kadrosunda ise Tom Mison, Janina Gavankar, Lyndie Greenwood, Jerry MacKinnon, Rachel Melvin, Oona Yaffe, Jeremy Davies ve John Noble gibi isimler yer alıyordu.

"Sleepy Hollow" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin