Sleepy Hollow iptal olacak mı?

Fox'un dördüncü sezonu devam eden dizisi Sleepy Hollow yenilenmiş haliyle izleyicilerden ne kadar ilgi görüyor dersiniz?

Volkan Küçükel
06 Şubat 2017 - 15:50
Reyting

Dördüncü sezonuyla birlikte gerek oyuncu kadrosunda gerekse de hikayesinde gerçekleşen önemli değişiklerle bambaşka bir dizi olarak karşımıza çıkan Sleepy Hollow'ın yeni hali izleyiciler tarafından nasıl karşılanıyor?

'SLEEPY HOLLOW' 4. SEZONDA YENİLENEN YÜZÜYLE

İlk sezonundan itibaren düşen izlenme oranları ve üçüncü sezon finalinde dizinin temel karakterlerinden birisinin ayrılışı, Sleepy Hollow'un dördüncü sezon onayı alıp alamayacağı konusunda akıllarda soru işareti oluşturmuştu.

Ancak Fox diziye bir şans verdi ve dizi, şu sıralar bu şansı iyi şekilde kullanmak istiyor. Yeni karakterlerle birlikte farklı bir Sleepy Hollow olarak geri dönen dizinin yeni sezonunda Ichabod'u (Tom Mison) Washington, D.C.'ye taşınmış halde ve burada ulusal güvenlik ajanı Diana (Janina Gavankar) ve küçük bir araştırmacı ekiple birlikte çalışırken izliyoruz. Gavankar ile birlikte Rachel Melvin (Days of Our Lives), Jerry MacKinnon (Empire) ve Jeremy Davies (Lost) üçlüsü dizinin yeni yüzleri.

'SLEEPY HOLLOW' REYTİNGLERİ

Üçüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.83 reyting oranı ve 3.065 milyon izleyici ortalamasını elden dizi, yeni sezonunda düşüşünü sürdürüyor.

17-02/06/sleepy-hollow-fox.jpg

HER GEÇEN HAFTA ERİYOR!

Sezonun beş bölümünü geride bırakan dizinin bölüm bölüm reytinglerine bakalım:

4. sezon 1. bölüm:0.57 reyting oranı / 2.186 milyon izleyici
4. sezon 2. bölüm: 0.56 reyting oranı / 2.139 milyon izleyici
4. sezon 3. bölüm: 0.50 reytinng oranı / 1.910 milyon izleyici
4. sezon 4. bölüm: 0.60 reyting oranı / 2.158 milyon izleyici
4. sezon 5. bölüm: 0.50 reyting oranı / 1.846 milyon izleyici

EN DÜŞÜK REYTİNGİ GÖRDÜ

Dizinin 03 Şubat'ta Fox ekranlarına gelen son bölümü "Blood from a Stone" elde ettiği izlenme oranlarıyla dizinin şimdiye kadarki en düşük rakamlarını elde etti.

İPTAL Mİ ONAY MI?

Sleepy Hollow, devam eden sezonunda kendisine verilen şansı iyi kullanamıyor. Bu rakamlarla sezon sonunda iptal edilme olasılığı çok yüksek görünüyor.

'Sleepy Hollow' 4. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin