Sleepy Hollow'a 2. sezon onayı!

Sleepy Hollow'a 2. sezon onayı...

resim yok
04 Ekim 2013 - 15:21
İptal - Onay

Sleepy Hollow takipçilerine müjde!

Sonbahar döneminin yeni dizileri arasında yer alan Sleepy Hollow yayın hayatına yapmış olduğu iyi başlangıçın meyvesini aldı!

 

ERKEN YENİ SEZON ONAYI

Dizi, yayıncı kanal Fox'tan gelen açıklamaya göre 2. sezon onayını aldı.

İşte detaylar:

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Dizinin ikinci sezonu için 13 bölümlük sipariş verildi.

 

Bilindiği üzere ilk sezon için de 13 bölümlük sipariş verilmişti. Böylelikle dizi, bir ulusal kanal dizisi olmasına rağmen kablolu kanallardaki kadar sezonluk bölüm sayılarıyla yolunda ilerlemeye devam edecek.

 

DİZİDE NE ANLATILIYOR?

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) efsanesinin modern bir uyarlaması olarak tanımlanan dizide, 1781 yılında General George Washington tarafından bir göreve gönderilen ancak gözlerini 2013 senesinde açan Ichabod Crane ve kasabanın şerifinin iyilikle kötülüğün ortasında kalan kasabadaki gizemleri çözmeye çalışmalarının hikayesi anlatılıyor.

 

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Nicole Beharie, Orlando Jones, Clancy Brown ve John Cho gibi isimler bulunuyor.

 

Bu arada dizinin gelecek bölümlerinde son dönemde Fringe'de Walter Bishop karakteriyle karşımıza çıkan John Noble ve True Blood'dan hatırlayacağımız James Frain'in oyuncu kadrosuna katılacaklarını hatırlatalım.[reklam]

İZLENME ORANLARI

18-49 yetişkin yaş aralığında 3.5 reyting oranı ve 10.10 milyon toplam izleyici ile ekran macerasına başlayan dizinin şu andaki sezon ortalaması şöyle:

3.20 reyting (18-49 yaş aralığı) ve 8.89 milyon izleyici

Sleepy Hollow'un şimdiye kadar pilot bölümünün dışında Blood Moon ve For the Triumph of Evil isimli bölümleri izleyicilerle buluştu.

Dizi, 07 Ekim Pazartesi akşamı 'The Lesser Key of Solomon' isimli sezonun dördüncü bölümü ile Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

WILFRED'E 4. SEZON ONAYI! DİZİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin