Sleepy Hollow'un 2. sezonunda Ichabod'un yeni sırları!

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) hikayesinin modern uyarlaması olarak ilk sezonunu geride bırakan 'Sleepy Hollow'un yeni sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

resim yok
27 Haziran 2014 - 15:54
Magazin

Sleepy Hollow 2. sezona doğru...

 

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) hikayesinin modern uyarlaması olarak ilk sezonunu geride bırakan 'Sleepy Hollow'un yeni sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

16 Eylül 2014 tarihinde ekran macerasına başlayan ve 20 Ocak 2014'te ekranlara gelen 'The Indispensable Man' ve 'Bad Blood' isimli heyecan verici bölümlerle sezon finalini gerçekleştiren Sleepy Hollow'un yeni sezonunda ana karakterlerimizden Ichabod Crane'in (Tom Mison) sırlarını öğrenmeye devam edeceğiz.

 

YENİ BİR İSİM

Son dönemde AMC'nin casusluk draması Turn dizisinde karşımıza çıkan Heather Lind dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak gözükecek.

 

KARAKTERİ

TVLine'ın haberine göre aktris dizide Ichabod'un eski sevgilisi olarak hikayede yer alacak ve Mary Wells karakterine hayat verecek.

Dışarıdan oldukça tatlı huylu biri gibi görünen Mary'nin karanlık bir tarafı da mevcut.

Karakterin özellikleri hakkındaki detaylar şimdilik bu kadar. Mary'nin ne gibi sürprizlerle hikayede yer alacağını görmek için yeni sezonun başlamasını beklememiz gerekiyor.

Mary karakterinin ilk olarak sezonun beşinci bölümünde belireceğini de belirtelim.[reklam]

KARİYERİ

Yayıncı kanalı AMC'den geçtiğimiz günlerde ikinci sezon onayını kapan Turn'de Anna Strong karakteriyle izlediğimiz Heather Lind dizi kariyerinde ayrıca Boardwalk Empire (Katy) ve Blue Bloods (Melissa Samuels) gibi dizilerde de rol aldı.

 

UZUN BİR SEZON OLACAK!

İlk sezonu 13 bölümden oluşan Sleepy Hollow'un ilk sezonki beklentileri karşılaşmasının etkisiyle yeni sezonunun 18 bölüme yükseltildiğini hatırlatalım.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

John Noble (Henry Parrish) ve Lyndie Greenwood (Jenny Mills) gibi isimlerin ikinci sezonun düzenli kadrosunda yer alacağı Sleepy Hollow'un yeni sezonu 22 Eylül'de Fox ekranlarında başlayacak.

 

 

CBS'İN 2014 SONBAHAR TAKVİMİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin