Smallville'in Lois Lane'i Erica Durance Supergirl dizisine katıldı!

Supergirl'ün pilot bölümünden bu yana Alura Zor-El / Astra rolüyle karşımıza çıkan Laura Benanti'nin diziden ayrılışı nedeniyle yerine geçmişte Smallville dizisinde izlediğimiz Erica Durance getirildi.

Volkan Küçükel
09 Temmuz 2017 - 15:17
Gündem

The CW kanalının süper kahraman temalı dizilerinden Supergirl'ün üçüncü sezonu öncesinde oyuncu kadrosunda bir değişiklik yaşandı.

SMALLVILLE'DEN SONRA BU KEZ SUPERGIRL'DE!

Dizinin pilot bölümünden bu yana Alura Zor-El / Astra rolüyle karşımıza çıkan Laura Benanti'nin diziden ayrılışı nedeniyle yerine geçmişte Smallville dizisinde izlediğimiz Erica Durance getirildi.

Durance'ı üçüncü sezon boyunca tekrar eden bir rolde Supergirl'ün annesi Alura rolüyle izleyeceğiz.

17-07/09/erica-durance.jpg

Gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulunan yürütücü yapımcı Andrew Kreisberg "Greg ve benim Eli Stone dizisinde de birlikte çalıştığımız Laura ne yazık ki New York'taki iş taahhüdleri nedeniyle rolüne devam edemeyecek durumda. Ancak diğer yandan Kara'nın annesi rolünü canlandırmak için Erica'nın kadroya katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Geçen sezon eski Lois Lane olarak bildiğimiz Teri Hatcher ile muazzam bir başarı elde ettik. Erica'nın dizimize katılan eski oyuncuların gururlu geleneğini sürdüreceğini; klasik DC karakterlerini yeni ve heyecan verici bir hale getireceğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Laura Benanti de ayrılığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu.

17-07/09/laura-benanti-twitter.png

DURANCE'IN KARİYERİ

The CW'nun Smallville dizisinde 2004-2011 seneleri arasında 140 bölümün üzerinde canlandırdığı Lois Lane karakteriyle tanıdığımız 39 yaşındaki Kanadalı aktris Erica Durance'ı son dönemde beşinci ve final sezonu çekimleri tamamlanan Kanada yapımı supernatural medikal drama Saving Hope'da izliyoruz.

Aktris ayrıca Harry's Law (Annie Bilson) ve Charlie's Angels (Samantha Masters) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

17-07/09/supergirl.jpg

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonun büyük kötüsü olarak nitelendirilen "Reign" karakteriyle Odette Annable da yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olmuştu.

SUPERGIRL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Supergirl'ün üçüncü sezonu 09 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-07/09/erica-durance-dizileri.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin