Snatch dizisi 2. sezon onayını aldı

Crackle, Snatch'e resmi 2. sezon onayını verdi.

Sony Pictures Entertainment'ın online yayın ağı Crackle bünyesindeki "Snatch" dizisinden güzel haber geldi!

Crackle, Snatch'e resmi 2. sezon onayını verdi.

SNATCH 2. SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni bölümleri 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Guy Ritchie'nin 2000 yılı yapımı aynı isimli filmine dayalı olarak televizyon dizisi haline getirilen Snatch'in ilk sezon bölümleri 16 Mart'ta dizi takipçilerine sunulmuştu.

SNATCH KONUSU

Harry Potter ile tanıdığımız Rupert Grint'in başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi; altın külçelerle yüklü bir kamyon bulduklarında organize suçların tehlikeli dünyasına adım atan bir grup üçkağıtçının yaşadıklarına odaklanıyor.

17-04/20/snatch-dizisi.jpg

Crackle Genel Müdürü Eric Berger yeni sezon onayı hakkında yaptığı değerlendirmede "Rupert, Luke [Pasqualino] ve ekibin geri kalanı, izleyicilerimiz arasında gerçekten yankı yaratan unutulmaz karakterler yarattı. Snatch'in ikinci sezonunda onların maceralarını takip etmeyi dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

SNATCH OYUNCU KADROSU

Crackle'a göre platformun bugüne kadar en çok izlenen orijinal senaryolu yapımı olan dizinin oyuncu kadrosunda Rupert Grint dışında Luke Pasqualino, Lucien Laviscount, Dougray Scott, Phoebe Dynevor ve Juliet Aubrey gibi isimler yer alıyor.

Dizi sorumlusu olan Alex de Rakoff aynı zamanda yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

"Snatch (Crackle)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin