Snowpiercer filminden uyarlanan dizinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

2013 yapımı bilim-kurgu, gerilim türündeki Snowpiercer filminin dizi projesi için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 13:43
Gündem

Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Go Ah-sung, John Hurt ve Ed Harris gibi isimleri kadrosunda bulunduran 2013 yapımı bilim-kurgu, gerilim türündeki "Snowpiercer" filminin dizi projesi için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Daveed Diggs ve Jennifer Connelly gibi önemli isimleri kadrosuna katan TNT'nin pilot bölüm siparişini verdiği dizinin ana oyuncu kadrosuna Vice Principals'tan tanıdığımız Susan Park da dahil oldu.

Bong Joon-ho'nun beğeni toplayan 2013 yapımı filmini temel alacak olan fütüristik gerilim türündeki dizinin bir saat süreli pilot bölümünü Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson yönetecek.

"SNOWPIERCER" KONUSU

Dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Snowpiercer bizleri dünyanın tamemen donmuş boş bir araziye dönüşünün yedi sene sonrasına götürecek.

Hayatta kalanlar ise büyük ve sürekli hareket halindeki bir trenin içinde yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. Bizler ise bu yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımlarını, sosyal adaletsizlikleri ve entrikalarla dolu olayları izleyeceğiz.

17-08/31/jennifer-connely.jpg

PARK'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki, kadroya dahil olan en yeni isim Park'ın dizideki rolü ne olacak?

Aktris, trenin elit tabakasının üyelerinden biri olan Jinju karakterine hayat verecek. Jinju, trenin en güzel restoranının en iyi şefi olarak biliniyor.

Yakın zamanda Tim Disney'in yönetmenliğindeki William filminin çekimlerini tamamlayan ve HBO'nun Vice Principals dizisinin ikinci sezonunda da Christine karakteriyle karşımıza çıkmaya devam edecek oyuncu yakın zamanda gösterime girecek Brie Larson komedisi Unicorn Store filminin de kadrosunda yer alıyor.

Fresh Off the Boat (Connie Chen), The Mick (Liz) ve The Good Place (Pevita) ise oyuncuyu yakın zamanda tekrar eden rollerle izlediğimiz diğer yapımlar arasında.

17-08/31/susan-park.jpg

SNOWPIERCER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Snowpiercer'ın oyuncu kadrosunda Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina ve Katie McGuiness gibi isimler de bulunuyor.

Marty Adelstein/ITV Studios' Tomorrow Studios, Turner's Studio T ve CJ Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise yazar/showrunner Josh Friedman; yönetmen Derrickson; Tomorrow Studios'tan Adelstein ve Becky Clements; orijinal film kadrosundan Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi yer alıyor.

"Snowpiercer" (2013) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin