resim yok
14 Nisan 2014 - 09:41
Magazin

Şok iddia!

Londra'da 'Sinem' kavgası!

Arda Turan, GS'nin maçı için gittiği Londra'da eski nişanlısı Sinem Kobal ve onun yeni sevgilisiyle karşılaşınca tatsızlık yaşanmış.

 

AYNI KULÜPTE EĞLENCE

Halefle selefin tatsız karşılaşması!

Geçtiğimiz ay Chelsea-Galatasaray arasında oynanan maçı izlemek için Londra'ya giden Arda Turan'ın; eski nişanlısı Sinem Kobal ve onun yeni sevgilisi Kaan Kalyon ile, şehrin gözde gece kulüplerinden birinde pişti olduğu ortaya çıktı.

Kobal ile Kalyon'un, karşılarında Turan'ı görünce şoke oldukları öğrenildi.

 

MEKANI TERK ETMİŞLER

Aynı gece mekanda olan diğer Türkler'in anlattığına göre; Sinem Kobal ile Kaan Kalyon'un samimi tavırlarından rahatsız olan Arda Turan'ın canı sıkılmış.[reklam]

Daha sonra Turan'ın yanındakilerle, Kobal-Kalyon çiftinin arkadaşları arasında bir tartışma yaşanmış.

 

TARTIŞMA NEDENİYLE...

Bunun üzerine Sinem Kobal ile yeni sevgilisi mekanı terk etmiş.

 

ESKİ TAKIMINI DESTEKLEDİ

Geçtiğimiz ay Chelsea- Galatasaray arasında oynanan maçı izlemek için Londra'ya giden Arda Turan; karşılaşmayı, aralarında Haluk Ulusoy'un da bulunduğu bir grup Türk'le birlikte izledi.

Turan, maç boyunca eski takımını tezahüratlarla destekledi.

 

 

SİNEM KOBAL SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin