Şok iddia! Erkan Petekkaya'yı otelden attılar!

Erkan Petekkaya'yı otelden mi attılar?

resim yok
12 Eylül 2014 - 10:05
Magazin

Erkan Petekkaya'yı otelden mi attılar?

Alkolü bıraktığını açıklayan ancak sözünü tutmayan Erkan Petekkaya, kapanma saatini geçtiği halde gitmeyi reddettiği Bebek Oteli'nin restoranından zorla dışarı çıkarıldı.


Güneş'te yer alan habere göre ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın alkole olan aşırı zaafı yine başına iş açtı.

 

ALKOL SORUNUYLA TANINIYOR...

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde alkol sorunu nedeniyle sette sürekli sıkıntı yaratan Erkan Petekkaya'nın Adana'da çektiği son dizisi 'Dila Hanım'da da alkol yüzünden yaşadığı olaylar dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılmıştı.

Ünlü oyuncu geçen aylarda bu sorundan tamamen kurtulmaya karar vermiş ve eşinin de desteğiyle tedavi olduğunu şöyle anlatmıştı:

''Eşime 'Eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet' dedim. Küfelik şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri izlediğimde gördüm ki, oradaki sanki ben değil, dahası bir insan değil, bir hayvandı. Çok utandım. Tedavi olmaya karar verdim.''

 

SÖZÜNDE DURAMAMIŞ!

Son dönemde verdiği röportajlarda tedavisinin ardından alkolden tamamen kurtulduğunu söyleyen Petekkaya'nın sözünü tutmadığı ortaya çıktı.[reklam]

MEKAN KAPANMASINA RAĞMEN...

Geçen günlerde eşi Didem ve oğlu Cano'yla Güney Afrika'da tatil yapan Petekkaya, dönüşte müdavimi olduğu Bebek Oteli'nin restoranına gitti ve alkol almaya başladı.

Mekan kapanmasına rağmen ünlü oyuncu uyarılara aldırış etmeden içmeyi sürdürdü ve mekanın yetkililerine ''Siz bir garson bırakıp gidin'' dedi.

Daha önce de aynı durumu yaşayan otel görevlileri Petekkaya'yı bu kez ''Bir daha gelmeyin'' diyerek yaka paça dışarı çıkarmak zorunda kaldı.

 

PAPER MOON'A DA ALMIYORLAR

Oyuncunun Etiler'deki Paper Moon'a da benzer nedenden dolayı alınmadığı konuşuluyor.

 

GÜNCELLEME - PETEKKAYA'DAN YALANLAMA!

Uçankuş'a konuşan yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya, bugün gazetelerde yer alan 'mekandan kovuldu' haberlerine açıklık getirdi. Usta oyuncu açıklamasında şöyle konuştu:

''Orası benim 15 yıldır gittiğim yerdir. Oranın komisinden müdürüne kadar hepsi abim, dostum, kardeşimdir. Böyle bir şey olması mümkün değildir. O personel ölse bana böyle bir şey yapmaz. Bu çıkan haber asılsızdır, yasal yollara başvuracağım.''

 

 

ERKAN PETEKKAYA, GÜNEY AFRİKA'YI FETHETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin