resim yok
02 Aralık 2010 - 00:00

Hanımın Çiftliği'nde rol alan Fikret Kuşkan, senaryodaki o sahneyi okuyunca... Orhan Kemal'in ölümsüz eseri Hanımın Çiftliği'ne yeni dahil olan Fikret Kuşkan ayrılmak istediğini söyledi. Hanımın Çiftliği'nde, milletvekilliğinden istifa edip memleketine geri dönen Orhan rolüne hayat veren Fikret Kuşkan'ın son bölümlerde yazılan senaryonun kendisini kötü adam olarak gösterilmesinden rahatsızlık duyduğu belirtiliyor. Özgü Namal'ın canlandırdığı Güllü'nün malvarlığını ele geçirmek için kurduğu planı gerçekleştirmek için cinayetler işlemeye başlayan ve sevilmeyen adam olarak görünen Fikret Kuşkan, son bölümde kaçırdığı Güllü'nün bebeğini de öldüreceğini okuyunca "Çocuk katili olamam" diyerek diziden ayrılma kararı almış.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin