Somewhere Between'in oyuncu kadrosu şekilleniyor

ABC'nin yeni dizisi "Somewhere Between"in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Son olarak The CW'nun Nikita'sında Sam Matthews rolüyle izlediğimiz Devon Sawa, dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2017 - 11:40
Gündem

ABC'nin geçtiğimiz sene sonlarına doğru 10 bölümlük resmi ilk sezon onayını verdiği "Somewhere Between" isimli dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Son olarak The CW'nun Nikita'sında Sam Matthews rolüyle izlediğimiz Devon Sawa, dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

Aktör böylelikle, doğaüstü-gizem-gerilim türündeki dizide Paula Patton ile rol arkadaşı oldu.

'SOMEWHERE BETWEEN' KONUSU

Dizi; kızı Serena'nın tam olarak ne zaman ve nasıl öldürüleceğini bilen haber yapımcısı Laura Price'ın (Patton) hikayesine odaklanıyor. Ancak tek bilmediği şey kızının kim tarafından ve neden öldürüleceğidir!

SAWA'NIN ROLÜNÜN DETAYLARI

Sawa ise dizide polislikten özel dedektifliğe geçmiş Nico Jackson'ı canlandıracak ve kendisini bu ilginç hikayenin içinde bulacak.

17-02/22/devon-sawa.jpg

Bu yapım Sawa'nın Nikita'nın ardından ilk televizyon projesi olacak. 39 yaşındaki aktör özellikle 90'lı yılların sonlarındaki Final Destination ve Idle Hands gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan bir isim.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Legend Of The Seeker ve Taxi Brooklyn ortak yaratıcısı Stephen Tolkin'in senaryosunu kaleme aldığı ve bir Kore yapımının hikayesinden esinlenerek Amerikan televizyonlarına uyarlanan Somewhere Between'in yürütücü yapımcı kadrosunda Stephen Tolkin ile birlikte Ivan Fecan ve Joseph Broido yer alıyor.

17-02/22/paula-patton.jpg

'SOMEWHERE BETWEEN' NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanada merkezli yapım şirketi Thunderbird Entertainment ve ITV Studios America yapımcılığında hazırlanan dizinin bu senenin yaz döneminde ekranlara gelmeye başlaması planlanıyor.

'Devon Sawa - Nikita':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin