Son 50 yılın en iddialı düğününe hazırlanıyorlar!

Ünlü şarkıcı Kanye West, 'hayatımın kadını' dediği Kim Kardashian ile Fransa Kraliçesi Marie Antoinette'in yaşadığı son yer olan Versailles Sarayı'nda evlenmeye karar verdi!

resim yok
06 Ocak 2014 - 10:15
Magazin

Düğün yerini belirlediler!

 

50 yılın en iddialı düğünü olacak!

 

Ünlü şarkıcı Kanye West, 'hayatımın kadını' dediği Kim Kardashian ile Fransa Kraliçesi Marie Antoinette'in yaşadığı son yer olan Versailles Sarayı'nda evlenmeye karar verdi!

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın sonu umarız, Fransa'nın son kraliçesi Marie Antoinette'inkine benzemez!

 

KARAR VERDİ!

Kardashian'ın iki yıldır birlikte olduğu nişanlısı Kanye West, düğünlerini Marie Antoinette'in son ikametgahı Versailles Sarayı'nda yapmaya karar verdi.

 

50 YILIN EN İDDİALISI

Us dergisi çifte dayandırarak yaptığı haberde; gösteriş meraklısı olan ve kendisine olan hayranlığıyla tanınan West'in, son 50 yılın en iddialı düğününü yapmak için harekete geçtiğini yazdı.

Kendisinin ve ailesinin kraliyet ailelerinden farksız olduğuna inanan West, bu nedenle düğününü de bir sarayda yapmaya karar vermiş.

 

NE YAZDI?

Dergi bu konuda şunları yazdı:

"Versailles Sarayı'nın içinde bulunan Aynalar Galerisi, daha önce Avrupalı iki milyarderin düğününe ev sahipliği yaptı. Bundan yola çıkan Kanye West de düğün yemeğini bu görkemli salonda vermeye karar verdi.[reklam]

Çiftin düğününe Amerika'dan ve Avrupa'dan katılacak olan davetliler, Paris'in en görkemli otellerinde ağırlanacak.

 

DÜĞÜNÜN ARDINDAN...

Düğünün ardından sarayın bahçesinde özel bir parti verilecek. Ayrıca Kanye West, eğer tüm izinleri tamamlayabilirse bir jet uçağı gösterisi yapılacak."

 

PARA SORUN DEĞİL

Kanye West ve Kim Kardashian, Hollywood'un en güçlü çiftlerinden biri.

Bir gazete sayfasında gördüğü Kardashian'a yıllardır platonik olarak aşık olan West, 'hayatımın kadını' dediği sosyetik güzele bir futbol stadyumunda evlenme teklif etti.

West, 50 kişilik bir orkestra eşliğinde sevdiği kadına şarkılar söyledi ve 15 kıratlık bir yüzükle kalbini çaldı.

 

 

KIM KARDASHIAN'IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin