Son Aşk'ın erkek başrol oyuncusu belli oldu!

Gold Film'in yeni sezondaki iddialı dizilerinden 'Son Aşk'ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

resim yok
11 Temmuz 2013 - 09:16
Magazin

Gold Film'in yeni sezondaki iddialı dizilerinden 'Son Aşk'ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.
 

Kadro genişliyor


Kanal D'nin Gold Film imzalı yeni dizisi Son Aşk'ın kadrosu belli olmaya başladı.

Başrollerinde Nebahat Çehre ve Aslıhan Gürbüz'ün olacağı dizi için güzel oyuncu Hazal Kaya ile de görüşmeler sürüyor.

Faruk Turgut, 'Son Aşk' dizisi için ilk olarak Nebahat Çehre ve Aslıhan Gürbüz ile anlaşma sağlamıştı.

Hayranlarının sorusu üzerine Hazal Kaya ile de görüşme halinde olduklarını vurgulamak durumunda kalan Faruk Turgut, netleşmeyen isimleri vermek istemediklerini belirtmişti. Hazal Kaya'nın kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle dizide yer alacağı belirtiliyor.

 

Kurtaş da kadroda!

Dizinin erkek başrolllerinden biri ise Bir Çocuk Sevdim dizisiyle ünlenen Hakan Kurtaş oldu. Dizinin diğer erkek başrolü için görüşmeler devam ediyor.

Dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstleniyor.

Kurtaş'ın kariyeri

Bursa Anadolu Lisesi'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi iktisatçı, babası çocuk doktorudur. Annesi Hakan 3 yaşındayken iktisattan vazgeçip, tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini bitirmiştir. Kendisinden küçük iki erkek kardeşi var. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır.

Uykusuz Dergisi'nde karikatürleri yayınlanmıştır. Başarılı oyuncu dizi ve tiyatro oyunculuğunu birlikte yürütüyor, boş zamanlarında gitar çalıyor. Evde durmayı pek sevmiyor.
[reklam]
Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra atv de yayınlanan Ezel (dizi) dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır.

2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star TV'ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yapmıştır. 2012 yılında Başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova da bir boksörü canlandırmıştır. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır.  

2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı biR müzik grubu kurmuşlardır. Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da internet üzerinden yayınlamışlardır.

 

 

HAZAL KAYA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin