Son Destan 5. bölümüyle final yapıyor

2. Dünya Savaşı’nın son dönemlerinde Yugoslavya’dan Anadolu’ya göç eden Destan ve ailesinin zorlu hayatını konu alan Son Destan isimli mini dizisi ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Bülent İnal, Sedef Avcı gibi ünlü ve tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosu Ali Ulvi Hünkar’ın kaleme alırken, yönetmenlik koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. 

17-01/31/s1-1485814680.jpg

2. Dünya Savaşı’nın son dönemlerinde Yugoslavya’dan Anadolu’ya göç eden Destan ve ailesinin zorlu hayatını konu alan Son Destan dizisinde Destan karakterini canlandıran Bülent İnal izleyicilerden tam not aldı.

3 Ocak salı akşamı yayına başlayan, ilk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen 5 bölümlük mini dizi, 31 Ocak salı akşamı final yaparak ekranlara veda edecek.

17-01/31/a-1485814784.jpg

Mücadele Öyküsü

Yıkılan kentlerin ve aynı zamanda yitirilen hayatların ardından Anadolu’ya doğru bir umut yolculuğunun konu edindiği Son Destan yarın akşam saat 20.00’da final bölümüyle TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Son Destan, toprak ağaları tarafından memleketin ele geçirildiği, buğdayın el altından tüccara satılıp milletin açlığa mahkum edildiği, gençlerin “her an savaşa girebiliriz” endişesiyle askere alındığı, tarlaların ekilemediği günlerde, yerle bir olmuş Yugoslavya’dan “Umut Ülkesi”ne geldiğini düşünen Destan ve ailesinin Anadolu’ya göçü sonrası yaşanan olayları konu alıyor.

Son Destan 5. Bölüm Final Fragmanı 

Son Destan Nasıl Bitecek?

Kaybedilmiş bir memleketten, umutlarını sırtına alan ve umuda yolculuk eden Destan'ın ailesi tüm zorluklara rağmen kenetlemiştir. Nergis ve Destan'ın mutlu sonları yollarda olacaktır. Destan'a sürekli bela olan Yavuz ise hakettiğini bulacaktır. Umuda yolculuk tadından anlatılan hikayede iyilik kötülüğe karşı galip gelecek ve kuşaktan kuşağa anlatılacak bir destan yazılacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin