resim yok
25 Mart 2013 - 00:00

Songül Öden yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ'la rol aldığı Gümüş'ün mükafatını almaya devam ediyor.

 

Gümüş ile ün kazandı

 

Songül Öden'in Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı "Gümüş" dizisi 7 yıldır Ortadoğu'da gösteriliyor ve izlenme rekorları kırıyor..

 

Yeni dizisi: Yeraltı

Arap dünyasında çok tanınan Songül Öden, Mayıs'ta Mısır'da çekimlerine başlanacak "Yeraltı" adlı bir dizide başrol oynayacak.

 

İşte alacağı rakam

Songül 12 bölüm için 1 milyon TL alacak!

 

Songül Öden kimdir?

 

Songül Öden (17 Şubat, 1979; Diyarbakır, Türkiye), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl), Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

 

 

Songül Öden fotoğrafları için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin