resim yok
25 Nisan 2013 - 00:00

Sadri Alışık Ödülleri önceki gece sahiplerini bulurken Songül Öden geceye derin dekoltesiyle damgasını vurdu!
 

Ünlü isimler katıldı


Beşiktaş Belediyesi sponsorluğu ve Efes Türkiye’nin tanıtım desteğiyle sanat, siyaset, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tören, Mustafa Kemal Merkezi’nde yapıldı.

Sadri Alışık Tiyatro & Sinema Oyuncu Ödülleri, Serkan Çağrı’nın klarnetiyle eşlik ettiği Öykü Gürman’ın nostaljik şarkıları söylemesiyle başladı.

GÖZLER SİBEL TURNAGÖL'Ü ARADI

Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği törende Levent Yüksel de en güzel şarkılarını söyledi.

Sadri Alışık Konservatuvar öğrencileri, tiyatro dalında onur ödülü verilmeden önce sergiledikleri mim gösterisi ile büyük alkış aldı.

Geceye Kerem Alışık’ın eski eşi, Mehmet Çiftkurtlar’la evlenen Sibel Turnagöl katılmadı.

 

Songül'ün kıyafeti dikkat çekti!

Muhteşem geceye güzel oyuncu Songül Öden’in beyaz kıyafeti damga vurdu. Kıyafet geniş sıt dekoltesi ile dikkat çekti.

Songül Öden, ilk olarak Gümüş dizisindeki başrolü ile dikkatlerimizi çekti. Daha öncesinde de farklı projeler içerisinde yer alan bir oyuncu olmasına rağmen, "Gümüş" ile kendisinden söz ettiremeye başlayan Songül Öden'e, dizide eşlik eden isim Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu.

 

Bu dizi ile ses getirmeye başlayan Songül Öden, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Yasemin" karakterine can vermeye başladı. Bu dizi ile yıldızını iyice parlatan genç oyuncu, hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliği ile herkesin beğenisini kazanıyor.

 

 

18. SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ KAZANANLARININ LİSTESİ BURADA!

 

UMUTSUZ EV KADINLARI'NA UZATMA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin