Sons of Anarchy spinoffu Mayans MC dizisinde büyük değişim!

Kurt Sutter ve Elgin James ortak yaratıcılığında hazırlanan Mayans MC'nin pilot bölümünün yeniden çekilmesine karar verildiği ve bazı kilit rollerde oyuncu değişikliklerine gidileceği öğrenildi.

Volkan Küçükel
06 Temmuz 2017 - 12:45
Gündem

2008-2014 yılları arasında FX ekranlarına gelen kült dizi Sons of Anarchy'nin (Anarşinin Evlatları) spinoff'u Mayans MC cephesinden uzun bir aranın ardından yeni bir haber geldi. Ancak gelen habere bakılırsa proje için biraz daha beklememiz gerekecek!

MAYANS MC SİL BAŞTAN!

TVLine'ın haberine göre; Kurt Sutter ve Elgin James ortak yaratıcılığında hazırlanan Mayans MC'nin pilot bölümünün yeniden çekilmesine karar verildiği ve bazı kilit rollerde oyuncu değişikliklerine gidileceği belirtildi.

Buna ek olarak, Norberto Barba'nın (Preacher, The Path) yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak ekibe katıldığı da doğrulandı.

Kanalın Sons of Anarchy ve yaklaşmakta olan yeni draması Snowfall'ın çekim sürecinde de benzer gelişmeler yaşanmıştı.

17-07/06/mayans-mc-dizi.jpg

NBC'nin final yapan doğaüstü temalı dizisi Grimm'de altı sezon boyunca yürütücü yapımcı ve yönetmen olarak görev yapan Barba son dönemde Preacher ve The Strain gibi dizilerde yönetmen koltuğunda oturdu. Barba geçmiş dönemde ayrıca Designated Survivor, Chicago Justice, Pure Genius, Ice ve The Bridge gibi dizilerde de yönetmenlik yapmıştı.

Projenin başlangıcında pilot bölüm yönetmenliğini üstlenmesi beklenen Sutter bu değişiklik süreciyle birlikte senaryo üzerine yoğunlaşacak.

HANGİ OYUNCULARLA YOLLAR AYRILACAK?

Oyuncu kadrosunda gerçekleşmesi beklenen değişikliklerle ilgili çalışmalar sürüyor. Birkaç kilit rolle ilgili bazı oyuncularla yolların ayrılıp, kadroya yeni isimlerin dahil olması bekleniyor. JD Pardo, Edward James Olmos, Richard Cabral, John Ortiz, Antonio Jaramillo ve Clayton Cardenas gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran diziden hangi oyuncuların ayrılacağı şimdilik bilinmiyor.

17-07/06/sons-of-anarchy-logo.jpg

MAYANS MC KONUSU

Mayans MC'nin hikayesi; Sons of Anarchy'nin yedi sezonluk macerasının ardından Jax Teller'ın ölümünden sonraki dönemde Kaliforniya-Meksika sınırındaki Mayans MC üyesi Ezekiel "EZ" Reyes etrafında şekillenecek

MAYANS MC 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mayans MC'nin ne zaman ekranlara geleceği konusunda şimdilik bir bilgi yok ancak diziyi 2018 senesi içinde ekranlarda görmemiz olası.

17-07/06/sons-of-anarchy-1499335470.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin