Sons of Anarchy'nin yıldızı Charlie Hunnam istenmeyen adam oldu!

E.L. James'in 'Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu' romanının sinema uyarlamasında kadro sorunları devam ediyor.

resim yok
10 Eylül 2013 - 13:18
Magazin

E.L. James'in 'Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu' romanının sinema uyarlamasında kadro sorunları devam ediyor.

 

İşte yaşanan son gelişmeler:

 

YENİ İSİMLER ÖNERİLİYOR

Geçtiğimiz yıl edebiyat dünyasına bomba gibi düşen, E.L. James'in yazdığı erotik roman 'Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu'nun sinema uyarlaması için aylardır süren oyuncu avı nihayet sona ermişken, şimdi de kitabın hayranları tarafından yeni oyuncular isteniyor.

 

İMZA KAMPANYASI SÜRÜYOR

Charge.org sitesinde başlatılan imza kampanyası, film için seçilen başrol oyuncuları Dakota Johnson ve Sons of Anarchy dizisinin yıldızı Charlie Hunnam'ı değiştirtmeyi hedefliyor.

 

KİMLER İSTENİYOR?

Bir günde 17 binden fazla imza alan kampanya filmin başrollerinde masum Anastasia Steele olarak Alexis Bledel'i, genç işadamı Christian Grey olarak da Matt Bomer'ı istiyor. (fotoğraf aşağıda)

Şu an itibariyle 68,970 imzaya ulaşmış olan kampanya 'dontouchmypatch' takma isimli biri tarafından başlatıldı.

 

AMAÇLARI

Kampanyayı başlatma sebebi olarak 'karakterlerin bu kadroyla başarılı bir şekilde beyazperdeye yansıtılamayacağını düşünmesi' olduğu belirten kampanya yaratıcısı:

''Matt Bomer Christian Grey'in, Alexis Bledel de Anastasia Steele'in tam karşılığı olan oyuncular. Bu yüzden filmde onlara ihtiyacımız var'' diye yazdı.

Erotik roman serisinin hayranları da internet üzerinden forumlarda hayal kırıklıklarını dile getirdiler.

 

''ÇEKİCİ VE GİZEMLİ OLMASI GEREKİYOR''

Bir hayran:

''Christian Grey'in çekici ve gizemli olması gerekiyor ama Charlie Hunnam pasaklı ve antipatik görünüyor.

Bu kadroyla çekilirse filmi izlemeyeceğim. Bu da üzücü bir şey çünkü film için gerçekten çok beklemiştim" yazarken, başka bir hayran da:[reklam]

''Oyuncuların değişmesini istiyorum çünkü gerçek bir sinema filmi seyretmek istiyorum. Onların yapmayı hedeflediği iğrenç şeyi değil'' dedi.

 

KİTAPTA NE ANLATILIYORDU?

Genç, güzel ve masum bir edebiyat öğrencisi röportaj yapmak için Grey adında çekici bir ile bir araya gelir.

Genç kız adamın cazibesine kapılır ve onunla birlikte olmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Grey de buna razıdır fakat bu ilişkiden bazı beklentileri vardır.

Erotik fantezilerini kız üzerinde uygulamak isteyen adam karşısında kız şaşkınlık duyar fakat bu içindeki arzuları daha fazla arttırır. Zaman geçtikçe bu ilişki ile genç kız adamın karanlık gizli sırlarını öğrenmeye başlar fakat kendini çoktan kaptırmıştır.

 

 

HOW I MET YOUR MOTHER'IN YILDIZ İSMİNİN YENİ PROJESİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin