resim yok
02 Mayıs 2013 - 00:00

Son dönemin popüler ismi hangi dizi ile ekran macerasına atılıyor?

 

Acun Ilıcalı`nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Sefa Doğanay seyirci karşısına yepyeni bir dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.

 

Sonunda başrol!


Gani Müjde'nin proje koordinatörlüğünü üstlendiği üniversiteli gençlerin hayatını anlatan gençlik dizisinde Sefa Doğanay başrolü kaptı.

Dizinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Taklit yeteneği ile gönülleri fetheden daha sonra Çocuklar Duymasın dizisinde kısa süreli oyunculuk yapan Sefa Doğanay'ın başrolünde hakkını vereceği düşünülüyor.

 

Gösterileri çok izleniyor

Çocuklar Duymasın dizisindeki başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Sefa Doğanay'ın gösterileri de en çok izlenen gösteriler arasında yerini alıyor.

Doğanay'ın kariyeri (d. 30 Eylül 1992; Of, Trabzon)

İlk ve ortaokulu Samsun Gazipaşa İlköğretim Okulunda okudu. Liseyi ise Samsun Namık Kemal Lisesi'nde okudu. Okul yıllarında çeşitli değişim ve sosyal projelerde görevler aldı.
[reklam]
Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı.

2010 yılında kazandığı İstanbul Marmara Üniversitesi'nde İşletme bölümünü okuyup bitiren Sefa, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında taklit yapma yeteneğini gösterdi. 2. sezon birincisi olarak 250.000 TL ödülü kazandı. En son, atv'de Çocuklar Duymasın dizisinde Hami karakterini canlandırmıştı.

Taklit yaptığı kişilerden bazıları: Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Burhan Altıntop (Engin Günaydın), Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Gönül Yazar, Soner Sarıkabadayı, Zeki Müren, Hürrem Sultan (Meryem Uzerli), Selahattin (Olgun Şimşek)

 

 

SEFA DOĞANAY'dan taklitler

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin