resim yok
01 Kasım 2010 - 00:00

Metin Akpınar sosyalist olduğunu fakat aç olmadığını dile getirdi. Metin Akpınar, "Metin Akpınar kendisini sosyalist görür ama kafa yapısı ile solcu olmak yetmez" açıklamasına yanıt verdi. Full Ekran programına konuk olan Metin Akpınar, Zeki Alasya'nın Gündüz Demir'in kaleme aldığı "Devekuşunun Kanatlarında Zeki & Metin" kitabında yer alan "Metin Akpınar kafa yapısı ile falan gerçekten de merkez soldadır. Ama yalnızca kafa yapısı ile solda olmak yetmez. Bu bir yaşam biçimidir de aynı zamanda. Sosyalizm, sol bir yaşam biçimidir. Metin Akpınar'ın öyle yaşadığını düşünmüyorum. Ama ben öyle yaşadığıma inanıyorum" sözlerine yanıt verdi. Metin Akpınar şunları söyledi: "Bu çok yanlış bir algılamadır. Sosyalistler aç olacak, yerlerde sürünecek, paraları olmayacak, günde 2 paket sigara tüketecek, para bulduklarında beyaz, kırmızı şarap içecek ve bunlar sosyalist olup dünyaya ahkam kesecek. Böyle bir şey yok! Ben kendimi sosyalist olarak tanımlıyorum. Yetiştiğim tarz öyle. Ben Aksaray gibi bir semtte, orta ve ortanın altı gelir seviyesinde ve aynı eğitim seviyesindeki insanların içinde büyüdüm. Bu insanlar bu ülkenin sancısını çekenlerdi. Benim babam senelerce çalıştı, son dönemlerde yardımlaşmasak aç ölürdü."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin